Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, nektek is szokott ilyen rossz érzés elfogni amikor olyan nővel vagy akivel nincs párkapcsolat és nem vagy belé szerelmes?
Figyelt kérdés
Most voltam szexuálisan együtt egy olyan lánnyal akivel nem vagyok kapcsolatba és szerelmet sem éreztem. Nagyon csinos jó nő volt a szex így jó volt de utána olyan rossz érzés üresség töltött el hogy nagyon, nagyon rosszul éreztem magán lelkileg utána2016. márc. 11. 07:17
1/5 anonim válasza:
Sokkalta normálisabb, mint fűvel-fával lefeküdni és ettől testi-lelki kielégülést érezni. A szerelmes vagy legalább érzelmes szex semmihez sem hasonlítható. Én 2 férfival voltam eddig, egyiküket szerettem, másikukat nem...nem is leszek többet olyannal, aki iránt nem érzek eleget.:) Teljesen megtudlak érteni.
2/5 anonim válasza:
Egyszer volt ilyen üresség érzés, nő vagyok amúgy. Nagyon tetszett egy pasi, idősebb is volt nálam, tehát még a felnézés is meglett volna rá... Csak sajnos házas, de nagyon édes volt, hónapokig csak dumálgattunk, húztuk egymás agyát finoman, én mindig elképzeltem, mi lenne, ha - de elhessegettem a gondoltatot.
Aztán úgy hozta, hogy elhívott kettesben beszélgetni, erre már az első fél percben "letámadott", fogdosott, ölelt, csókolt. Kis híja volt, hogy nem feküdtünk le. Ami történt, tetszett akkor, de hazafelé menet meg olyan ürességet nem éreztem. Nagyon rossz volt, magamra is mérges voltam, meg belőle is kiábrándultam.
3/5 anonim válasza:
Nem, soha nem éreztem ilyet. Mert csak akkor mentem bele ilyesmibe, amikor erre vágytam és nem többre.
4/5 anonim válasza:
persze hogy normalis. ki akar egy olyan mellett kelni vagy hasonlok, akit nem szeret/nem szerelmes belé
5/5 anonim válasza:
jártam már én is hasonlóan csak nekem a szopatást kellett gyorsan befejezni mire hazaértem feldagadt a zacsim és nagyon fájt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!