Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit tegyek? Elijeszt vele.
Szia, szerintem sajnos meg is válaszoltad magadnak:
"már csak megszokásból vagyunk egymás mellet".
Nagyon úgy tűnik, hogy rugdossátok egymást fájdalmasan előre.
Magadban bízz a legjobban ne másban :)
Gondold át rendesen, akár papírra is kilistázhatod az érveidet pro és kontra.
Szerintem te változtál meg. Nem szereted, vagy nem eléggé. Azt írtad, nem minden jövőbeli tervedben tud jelen lenni. Ha igazán szeretsz valakit, köré építed a jövődet. Szerintem mélyen változásra vágysz, csak nehéz beismerned magadnak. Nehéz lépned, mert még szereted, de ha elolvasod a leírásod, mint külső szemlélő, szerintem te is azt fogod gondolni, hogy nem egy boldog, szerelmes lány írása.
Mindenesetre, minden gondot meg lehet oldani, de ha ő ennyire nem érti meg a problémáid, szerintem nem lesz hosszúéletű már ez a kapcsolat.
Sok sikert!
Igen,lehet abban valami,hogy megváltoztam. Sajnos nem, nem lehet benne minden jövőbeli tervemben, mert ő nem tudja elképzelni magát abban a közegben amire én vágyom. Sokan is mondták, hogy teljesen más "világból" valóak vagyunk, egyszerűen nem illünk össze. Én persze ezt mindig megcáfoltam, márpedig mi együtt tökéletes egy páros vagyunk. Szeretni szeretem, olyan nincs, hogy ne szeretném, de tényleg nem úgy mint ő engem. Inkább hagyom, egyikünknek sem akarok rosszat, de mivel még együtt vagyunk, megy a folyamatos veszekedés és ezzel annyira taszít magától.
Köszönöm a válaszod és a jó kívánságot, majd lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!