Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiuk, lányok! Ez mégis mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, lányok! Ez mégis mit jelent?

Figyelt kérdés

Na a lényeg az, van egy fiu aki nagyon rég óta tetszik, és tegnap este volt egy ivós pálinkás este tartva, és ott mind a ketten becsicsentettünk. a történet ott kezdödik, hogy az ágy végén fekszem, és mondom a fiuknak hogy táncoljunk, ok. elöször az egyikkel táncoltam, vele nem ment(2 fiu volt a szobába) és hogy táncolunk odaszólok a szépfiunak aki tetszik, hogy jöjjön táncolni, mondja persze, majd mindjárt. par perc mulva mondom neki, hogy a játék fontosabb mint én vagyok?! erre mondogatta,hogy én vagyok a legfontosabb... de aztán az lett, hogy efeküdtem az ágy szélére, nemsokra rá, jön a szépfiu, odakuszik egészen közel hozzám, és mondja,hogy gyere menjünk táncolni, és akkor kacsintott egy párat. táncolunk, mikor az a rész jön,hogy a fiu megpörgeti a lányt, akkor rávágott a fenekemre, akkor megszidtam,hogy ez igy nem müködik, de nem sok sikerrel, mert kesöbb megismételte. meg olyan is volt,hogy odakuszott hozzám, (én nagyon rosszul voltam) és simogatta az arcom, szeliden beszélt hozzám, már mit nem emlékszem. meg mikor mentünk haza akkor is ugy köszönt el,hogy kezét a lábamra tette.a csávó német, és nekem kellet megtanitani a csárdásra. és hogy én a vállát fogtam, ö nem tudta mit hogy kell, és ö a kezét az én vállamra tete, én elmosolyogtam, a kezét szépen gyengéden megfogtam, és a derekamra tettem, elöször nagyon zavarba volt, de hamar vette a lapot, és kacéran mosolygott, é kerete a szemkontaktust. :D

de ma is találkoztunk egy fellépésen voltunk, ma viszont nem szólt egy szót sem, csak néha nézett rám. szerintetek miért??

tegnap még nagyon örült nekem, nagyon barátságos volt, most viszont...

2016. jan. 17. 18:04
 1/4 A kérdező kommentje:
17/l és 17/f
2016. jan. 17. 18:07
 2/4 anonim válasza:
Tehát azt kéred számon, hogy miért nem ismétlődik meg, amit matt részegen előadtatok? Talán kicsit szégyelli, kínos neki, tudom is én...Te például csöppet sem érzed hülyén magad?
2016. jan. 17. 18:21
 3/4 anonim válasza:
Vagy részeg volt, és kiesett az emlékezetéből.
2016. jan. 17. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt hitted hogy én ezt elolvasom?
2016. jan. 18. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!