Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik haveromnak új barátnője van. Elmondása szerint nagyon szereti, mégis többször előfordult, hogy bepróbálkozott nálam. Most akkor mégsem szereti a lányt?
Figyelt kérdés
Mielőtt összejöttek volna többször kavartunk, bulikba mindig megtaláltuk egymást. Gondoltam most, hogy barátnője van nem lesz (lehet!) semmi ilyesmi. De akárhányszor megyünk együtt bulizni a barátainkkal (minden hétvégén) bepróbálkozik nálam. Pedig tényleg olyan mintha jól kijönne az új barátnőjével és örülök is neki, mert szerintem aranyosak együtt. Nem értem, hogy ha szereti akkor mért csinálja ezt? Azt se mondhatjuk, hogy azért mert a barátnőjétől nem kapja meg azt amit akar, mert tudom, hogy igen. Szerintetek?
18/l
2016. jan. 1. 22:18
1/4 anonim válasza:
Miután konkrétumot nem írsz, 2 eset lehetséges:
- Tényleg nem szereti, vagy legalábbis nem annyira, hogy ne csalná meg.
- Te nézed bepróbálkozásnak azt, ami igazából nem az.
2/4 A kérdező kommentje:
Ha le akar smárolni és azt mondja, hogy feküdjek le velem hát szerintem az elég konkrét
2016. jan. 1. 22:39
3/4 A kérdező kommentje:
*vele
Bocsi elírtam :D
2016. jan. 1. 22:40
4/4 anonim válasza:
Szerintem ebben az esetben az, hogy van barátnője csak annyit jelent, hogy próbálja elhitetni saját magával, hogy szereti azt a lányt. Ha bulikon ismételten rád mászik akkor még mindig beléd szerelmes, ittas állapotban az emberek az érzelmeket helyezik előtérbe az észérvek helyett. Ha bejön neked a srác, akkor beszéljétek meg, egyébként kerüld az ilyen szituációkat, mert ártasz a kapcsolatának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!