Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a barátnőmbe, de ő felvetette a hármas felállás gondolát. Mit tegyek?
Majdnem egy éve járunk, szerelmes vagyok a barátnőmbe. Szexuális téren is passzolunk, épp ezért volt derült égből villámcsapás, mikor barátnőm egy beszélgetés során felvetette, hogy izgatja a fantáziáját a hármas felállás(plusz egy nővel vagy plusz egy pasival). Nekem rohadtul nem fűlik a fogam ilyesmihez, már attól szarul érzem magam, ha elképzelem, hogy valaki "úgy" ér hozzá, pláne a szemem láttára.
Csajom nyugtatgatott ugyan, hogy csak a kaland, az izgalom, meg az újdonság miatt gondolkozott ilyesmin (mikor megkérdeztem, nem tudott olyasvalakit mondani, akivel kipróbálná), de ez akkor is szarul esett. Ha mégis belemennék, félek, utána már nem tudnánk ugyanúgy nézni egymásra, valami elromlana kettőnk között. Mit tegyek, ha egyszer azzal áll elő, hogy tényleg ki akarja próbálni?
Beszélj vele és mond meg neki hogy neked ez nem oké.
Vagy mond neki azt hogy oké de akkor +1 lány és nem pasi.
Amúgy elég nehéz ilyenre lányt keresni pláne olyat aki csinos és szép (mert ugye ha már beveszünk valakit akkor a szemünk is lakjon jól)
Mond azt hogy oké de te döntesz abban hogy kivel csináljátok.
Úgysem találtok egyhamar olyan lányt aki szép is csinos is és biszex is.
Nem feltétlen kell rosszra gondolni. Simán eltudom képzelni hogy mindig is izgatta a dolog és ezért akarja kipróbálni. Lehet egy alakalom után nem is lesz több mert annyira nem lesz jó mint amilyennek gondolja.
Ha tőlem ilyet kérne a barátnőm nekem is fura lenne, mert én mellette nem akarok mást. De ha ez a vágya én bele mennék, de csakis nővel. Azt nembírnám nézni, hogy hozzáér egy másik férfi, azt meg pláne nem hogy meg is dugja. 26F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!