Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már nagyon szerelmes úgy, hogy a szex rossz volt?
Figyelt kérdés
Pl őrülten beleszerettél az illetőbe,de egyszerűen nem volt jó a szex.
Elmondtad a párodnak?
És ha így volt,mit csináltatok?
Sikerült változtatni?
26/hetero férfi
2018. febr. 8. 15:39
1/14 anonim válasza:
Igen...kb 1 évig volt rossz a szex (egyszerűen nem tudtam kikapcsolni...idő kellett hogy fel tudjak oldodni ...azóta minden rendben :) ) én nem mondtam el a férjemnek...nagyon a szívére vette volna...
3/14 anonim válasza:
Voltam
10 hónapig voltunk együtt.
Hiába vagyok szerelmes ha a szex pocsék
24N
4/14 anonim válasza:
Igen...ez volt a helyzet kb. 2 hónapig... aztán már csak a rossz szex maradt meg még négy hónapig, aztán meg csak a szakítás maradt...
5/14 anonim válasza:
Akárki akármit mond, a szex és a szerelem nem azonos dolog. A szex csak az egyik kifejező eszköze a szerelemnek. Én egyszer voltam szerelmes, igazából még vagyok is és én úgy voltam vele, hogy ha egy fadarab is lesz a lány, vagy akármi más probléma, engem nem érdekel. Majd idővel megpróbálunk javítani rajta. Ha nem megy, akkor is szeretni fogom. Ilyen az őszinte szerelem. Aki mást mond az nem szerelmes
7/14 anonim válasza:
Számomra kiábrándító, ha szexben nem vagyunk egy hullámhosszon.
8/14 anonim válasza:
Épp egy ilyen helyzetben vagyok. Nem egyszer beszeltunk errol a helyzetrol, hogy nem mukodik a sex. Voltak idoszakok amikor néha jobb volt, és nem firtattuk a témát, de voltak hullámok, amikor kimondottan rossz volt. Olyankor beszéltunk is rola. Veszekedtunk is rajta. Kínlodtunk/dunk csak. Változás úgy áll be, hogy kb most fogunk szakítani aktuálisan.
9/14 miniviki válasza:
Volt a legelső szerelmem akivel igaz nem volt a legjobb a sex(amit persze nem tudtam mivel nem volt viszonyítási alapom),de mai napig ha eszembe jut az a fiú,csak jó emlèkek ugranak be.Ès nem a sex miatt lett vège.
10/14 anonim válasza:
Qrva jó... akinek borzalmas volt a szex és szakítás lett a vége, az 0%... akkor mi a f..sznak kérdezel. Elmondtuk a válaszunkat a kérdésre.... nem? Bazzzz...meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!