Hogy dolgozzam fel ha emlékszem arra hogy valaki nagyon rossz dolgot tett velem elóző életemben most pedig ( ismet) szerelmes vagyok belé? Bevillannak a képek emlékszem
Ha emlékszel, akkor a reinkarnáció elmélete szerint félresikerült vagy.
A reinkarnáció lényege:
az előző életek tettei következményeinek kijavítása, azaz fejlődés, anélkül, hogy azok emlékei zavarnának!
Mennyiben különbözik ez attól, mintha mindez egy életen belül történt volna?
Igazából, tudom, hogy nagyon személyes mindez de leírhattad volna bővebben is miről van szó, mégis csak egy anonim oldal.
Én azt olvastam, hogy már önmagában az is sokat segít egy komoly érzelmi probléma feloldásában, ha az ember egyszerűen kimondja az érzéseit.
Ennél ugye egy fokkal több, ha megpróbálod megbeszélni az illetővel még ha nem is emlékszik rá.
Bár tudom ha nem nyitott az ilyesmire meg nem olyan a viszony akkor ez rendesen félre tud csúszni.
Több minden felmerül bennem ennek kapcsán, de hülyeséget nem szeretnék írni, ez a kérdés túlmutat rajtam.
A legjobb az lenne, ha keresnél valakit aki tényleg ért ehhez a témához és vele beszélnél a problémáról.
Nagyon sajnálom, mert biztos nem lehet könnyű és sok sikert kívánok a továbbiakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!