Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Domok nálatok hol a határ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domok nálatok hol a határ alázásban?

Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 21:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Sosem írtam, hogy 20 vagyok. És nem szakember vagyok, viszont ilyet tanulok és lesz végzettségem.
2022. márc. 16. 09:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

#11: de írtad, bár tény, a 21 gyakoribb.

Nincs azzal baj, hogy ilyet tanulsz, és nyilván lehetséges, hogy egyszer majd szakember is leszel. De még nem vagy az. (Akkor sem, ha szeretsz úgy tenni, mintha...)

2022. márc. 16. 09:36
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Tuti nem írtam olyat. Esetleg lustaságból mást nem javítottam ki, aki ezzel operált. :D

Amúgy vicc volt a kommentem félig-meddig…

2022. márc. 16. 09:41
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
Gyöker vagy utolsó
2022. márc. 16. 09:58
 15/18 anonim ***** válasza:
36%
Az lehet, de ha már ilyen jelzővel illetsz, akkor illene helyesen leírni.
2022. márc. 16. 10:02
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Meta akkor cseréld le sürgősen a tankkönyveidet. Mert a parafíliákra a pfúj rossz, gyógyítandó megközelítés kb. 50 évvel ezelőtti felfogás. Te nem szakmai álláspontot képviselsz, hanem a saját szubjektív erkölcsi értékrendedet.
2022. márc. 16. 12:56
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem is mondtam, hogy minden ilyen kérdés alatt a tudományos álláspontot képviselem. :D

Most írjam mindig alá, hogy “21/L/magánember”, vagy? :DD

2022. márc. 16. 13:10
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
9: alázni szeret? Hát persze, nem csoda, apu nem szerette. Hát persze, anyu nem szerette. Hát persze, egyik sem szerette. Hát persze, mindkettő túlkényeztette. :Hát persze, nem volt testvére. Hát persze, volt egy kisebb testvére, akinek megszületésekor nem kapott elég figyelmet. Hát persze, ő volt a kisebb testvér, körülötte forgott a világ.
2022. márc. 16. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!