Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a határ szerintetek a heteroszexualitás a biszexualitás és a homoszexualitás között?
Nyilván nem elméletben kérdezem, hanem gyakorlati szinten. Ilyen még sosem történt velem, de életemben először smároltam egy sráccal, aki köztudottan meleg. Én eddig soha nem tettem ilyet, csak is lányokkal volt csók meg szex.
Most is a csókon túl semmi más nem történt. Viszont 2 napja ezen jár e fejem, hogy lehet mégsem lennék heteró? Beszéltem a sráccal, ő nem tulajdonított hozzá komlyabb jelentőséget, mindketten részegek voltunk. Pár ismerős látott, de azóta nem kérdeztek rá. Szerintetek ennyi alapján eldönthető a szexxualitásom, hogy biszex lennék, vagy csak kísérletezésnek tudható be?
Lehet, hogy van rá hajlamod, ezért jött elő, és emiatt gondolkozol azóta is ezen, de talán ez az egyetlen alkalom még nem elég ahhoz, hogy pontisan meg lehessen határozni mi a helyzet.
Inkább abból indulj ki, hogy milyen érzés volt és milyen érzéssel tölt el, ha visszagondolsz rá.
De még ha minimálisan is biszex vagy, az nem jelenti, hogy mostantól más lesz az életed.
Ha jól esik, kísérletezz, ha nem, akkor meg őrizd meg emléknek ezt a tapasztalatot.
Milyen élményként éled meg?
Ha +, akkor újra meg fogod tenni, és akkor már csak a bi/meleg opció marad.
Ha -, akkor felejtős, és maradsz hetero.
Szerintem ennyiből még nem lehet ezt eldönteni. Piás is voltál, rővid ideig is tartott, nem is tudod egyértelműen megmondani, hogy felizgatott-e, csak egyszer történt meg. Ezt még csak egy gyenge kísérletnek/kíváncsiságnak mondanàm. De ez én vagyok.
N
Hetero-kizárólagos ellenkező nemhez való vonzódás
Homo-kizarólagos azonos nemhez vonzódás
Bi-a kettő között bárhol, bármilyen mértékben egynêl több nemhez való vonzódás
Én melegként egy házibuliban smároltam egy lánnyal.Semmi érzést nem keltett bennem,azóta sem gondolkodtam rajta és továbbra is meleg vagyok.
Hogy mit akartam ezzel mondani?Az,hogy megtetted,nem jelent semmit.Az,hogy azóta is gondolkodsz rajta viszont már igen.
Alapvetően lehet, hogy igazad van, hogy a tett nem biztos, hogy bármit is jelenthet, de az biztos, hogy az már nagyobb gondot jelenthet, hogy azóta is azon agyal és gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!