Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavarna ha a barátnőtök azután vallaná be hogy biszexuális miután összejöttetek?
Figyelt kérdés
#fiú #szex #homoszexualitás #szexualitás #lány #biszexualitás #párkapcsolat #megcsalás #heteroszexualitás
2019. aug. 26. 21:36
3/30 anonim válasza:
Ha hűséges elfogad és szeret, akkor már nem számít mert csak velem lenne, nem más fiúkkal és más lányokkal. Csak velem
18f
5/30 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van vele de én még örülnék is neki:)
6/30 anonim válasza:
Dehogy zavarna, legalább betudnánk venni egy másik csajt is
9/30 anonim válasza:
Egy picit zavarna mert miért nem lehet őszintének lenni az elején? Jó értem félne hogy ott hagyom, de az is számítana hogy ezt milyen körülmények között mondaná meg. És hogy ez mit jelentene hűséges lenne hozzám vagy néha szeretne- e lánnyal is lenni mert az azért zavarna. Tudom itt sokan izgulnak arra férfi társaim hogy akkor jó mert be lehetne venni egy harmadik lányt de mi van ha a harmadik lezbikus? Annak nem örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!