Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk titeket zavarna ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket zavarna ha a barátnőtök azután vallaná be hogy biszexuális miután összejöttetek?

Figyelt kérdés

2019. aug. 26. 21:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Velem van, az a lényeg szóval nem zavarna
2019. aug. 27. 02:18
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna. F 41
2019. aug. 29. 18:19
 13/30 anonim ***** válasza:
72%

Ezt nem bevallani, hanem elmonadani szoktuk.

Azt vallod be amikor vmit elcs€szel es felvallalod.

A nem heteroszexualitasod nem hiba.

2019. aug. 31. 12:48
 14/30 A kérdező kommentje:
Ez csak szőrszál hasogatás utolsó.Tök mind1 szerintem érződika kérdésből, hogy nincs semmi negatív mögötte csak egyszerűen a kíváncsiság.
2019. aug. 31. 22:30
 15/30 anonim ***** válasza:
78%
Bocs de ez rohadtul nem az, en (egy meleg srac) szarul veszem ha valaki azt mondja h bevallottam azt h meleg vagyok. Az h te nem tudod aterezni, es ezert szerinted ez szorszalhasogatas melysegesen felhaborito.
2019. szept. 1. 03:43
 16/30 A kérdező kommentje:
Mi a felháboritó ezen bmeg megőrülök komolyan mondom.Ezen max te lennél felháborodva, mert én azokat a biszexeket akiket ismerek szintén ezt a szót szokták használni és nem kezdenek el hisztizni ha más is ezt mondja.Talán le kéne szállni a magas lóról ha nekik okés legyen már az neked is főleg, hogy nem bántásból írtam így érted????Már 1x ezt is leírtam szóval innentől nem tudom mit kéne még mondani ha nem fogod fel hát ez ilyen.
2019. szept. 1. 21:18
 17/30 anonim ***** válasza:
68%

Legyen nekem okes ha nekik okes?!

Ember hallod te magad?

Orulnek ha eldonthetnem h mi az ami serto szamomra kosz.

2019. szept. 17. 21:07
 18/30 A kérdező kommentje:
Mert te miert vagy külömb áruld már el annyira látszik, hogy csak picsogni jöttél, hogy legyen min veszekedned, de azt máshol is lehet szóval ha nem tetszikvalami el lehet húzni aztán nem kell itt irogatni.A homofóboknak pattognál annak legalább lenne értelme és ne nekem egy rohadt ártatlan szó miatt aminek nem is volt rossz szándéka.Amúgy is én kérdésem azt írok amit akarok.
2019. szept. 18. 02:41
 19/30 anonim ***** válasza:
68%

A) kulonb

B) rohadtul nem gondolom h neked kene megmondanod h en mit tarthatok felhaboritonak, es mit nem

(Az h nem vagy homofob nem annyibol all, hogy nem mondogatod azt, h "b u z i", az is resze h tiszteled a masikat annyira, hogy elfogadod, hogy nem kivan orulni annak, ha valaki ugyanazt a szot hasznalja a coming out-ra, mint arra, ha valaki beismeri a bunet)

2019. szept. 18. 19:55
 20/30 A kérdező kommentje:
Rohadtul nem vagy külömb ki a halálnak képzeled te magad?Én kérdésem alatt meg rohadtul én döntöm el, hogy mit írok akkor is ha tetszik ha nem azt írok amit akarok te akarod rámerőltetni a fa**ságod meg a hülye véleményed amihez rohadtul nincs jogod majd én eldöntöm, hogy mi számít sértőnek meg mi nem, mert nekem veled ellentétben nem az a gyogyóban kellene lennem, hogy itt veszekedsz egy rohadt szó miatt meg nem csak trollkodni jöttem.És de pont az számít homofóbnak aki b u z i-zik meg megveri őket nem aki azt írha hogy beismerik.Ennyiből mindenkibe bele lehet már kötni ilyen alapon.Akkor mindenki homofób had tudjam már jobban az vagyok-e vagy nem ne magyarázd már meg nekem, hogy mit érzek fú jó nagy egoista lehetsz az tuti.Az meg, hogy párhuzamot vonsz a homoszexualitás bevallása meg egy bűn bevallása között egyszerűen nevetséges.Ott nem az a gond, hogy bevallod hanem, hogy az egyiknél egy bűnt vallasz be a másiknál meg nem, mert szeretni valakit nem rossz dolog.Ez ugyan olyan hülyeség mintha azt mondanád, hogy a venni szó az rossz, mert drogot is lehet venni nem csak pirosaranyat meg szalámit.Remélem a családodban is kivered a hisztit ha valaki véletlenül az mondja, hogy bevallotta .Ja tuti csak itt teszed magad te is tudod, hogy ezért csak kiröhögnének mindenhol.
2019. szept. 18. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!