Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavarna ha a barátnőtök azután vallaná be hogy biszexuális miután összejöttetek?
Most azt irtad le, hogy te dontod el, mi az ami serto NEKEM.
Ahhoz, hogyha szamodra a homofobia annyibol all, h "b u z i" es ot megverjuk, oszinten csak gratulalni tudok.
Egyetlen egy szoval sem vontam egyenloseget a homoszexualitas felvallalasa, es a bunik beismerese kozott, azt irtam le szimplan, hogy milyen szot hasznaltal a coming out-ra.
(A hasonlatod pedig nem tudom, honnan jott de konyorgom, ne hallgass ra meg egyszer)
Es legyszives, LEGYSZIVES keress ra, hogy hogyan irjak a kulonb-ot!
Bevallja, hogy eltitkolta azt a tényt hogy anem saját neme iránt is vonzalmat érez.
Ennyi. Ezzel le van zárva.
Egyébként engem nm zavarna. Örülnék neki hogy tőle tudnám meg nem mástól. Főleg ha úgy érne véget a dolog hogy egy csajért hagyott el, na az szarul esne. De nézd a jó oldalát legalább nem lesz kellemetlen a helyzet ha megnézel egy lányt az utcán mert ő is megnézi :D
Utolsó vagyok, ne pörögj rá.
Kíváncsi vagyok mit ír az én válaszomra, ha egyáltalán tud válaszolni. Azzal hogy felbosszantod magad rajta csak örömet szerzel neki téged meg tiltanak. Engedd el.
De hogy ne legyen off, annyit tennék még a témához hogy valamilyen szinren ugye rosszul esne hogy nem mondta el rögtön, de szerintem ezt meg lehet érteni. Még mindig előítéletesek vagyunk, és nem mindenki meri nyíltan felvállalni, hogy vonzódik a saját neméhez is, sőt ha nem is közvetlenül, de közvetetten mindenképp valamilyen hátránya származik belőle az embernek, (legyen az csak néhány rosszalló tekintet vagy pletyka amitől kellemetlenül érzed magad) ezért mondják el csak akkor amikor már megbízik a másikban annyira, hogy elmondja. Érezd ezt a bizalom jelének.
20 éve várom, hogy bevallja. De azóta sem tette meg. Lehet, hogy nem is biszex?
F66/N62
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!