Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk titeket zavarna ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket zavarna ha a barátnőtök azután vallaná be hogy biszexuális miután összejöttetek?

Figyelt kérdés

2019. aug. 26. 21:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
68%

Most azt irtad le, hogy te dontod el, mi az ami serto NEKEM.

Ahhoz, hogyha szamodra a homofobia annyibol all, h "b u z i" es ot megverjuk, oszinten csak gratulalni tudok.

Egyetlen egy szoval sem vontam egyenloseget a homoszexualitas felvallalasa, es a bunik beismerese kozott, azt irtam le szimplan, hogy milyen szot hasznaltal a coming out-ra.

(A hasonlatod pedig nem tudom, honnan jott de konyorgom, ne hallgass ra meg egyszer)

Es legyszives, LEGYSZIVES keress ra, hogy hogyan irjak a kulonb-ot!

2019. szept. 18. 21:44
 22/30 anonim ***** válasza:

Bevallja, hogy eltitkolta azt a tényt hogy anem saját neme iránt is vonzalmat érez.

Ennyi. Ezzel le van zárva.

Egyébként engem nm zavarna. Örülnék neki hogy tőle tudnám meg nem mástól. Főleg ha úgy érne véget a dolog hogy egy csajért hagyott el, na az szarul esne. De nézd a jó oldalát legalább nem lesz kellemetlen a helyzet ha megnézel egy lányt az utcán mert ő is megnézi :D

2019. szept. 18. 21:56
 23/30 anonim ***** válasza:
*írni nem tudok bocsi :'D
2019. szept. 18. 21:57
 24/30 A kérdező kommentje:
De rohadtul, hogy párhuzamot vontál közte te kis gyökér tanuld meg értelmezni a mondatokat aztán pofázz.Ujjujj egy helyesírási hiba rá kell pattanni, de az ne zavarjon, hogy milyen szánalmas ahogy itt vergődsz és mindenki ezen fog szakadni aki csak ide jön.Amúgy meg te nem tudsz írni meg szöveget értelmezni sem ha már itt tartunk látszik, hogy egy hülye taknyos kisgyerek vagy aki azt hiszi akkor lesz menő ha itt pattog gyakorin offos válaszokkal, mert normális választ írni sem tud mert meghaladja a szellemi képességeid.Az meg, hogy én mondom mi sértő nemtom honnan jött az agyadba, de van baj az tuti.Pont te vagy az aki rám akarja erőltetni a hülye véleményét meg különbnek tartja magát a többi melegtől csak azt nem tudom mire föl.És igen felvilágosítalak a homofóbia ebből áll, hogy bántanak meg hátrányosan megkülönböztetnek nem abból, hogy a coming outra ki milyen szót ír.Gratulálok kis ego majom irogass csak legalább jól le tudlak pontozni.
2019. szept. 18. 22:33
 25/30 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó jó,hogy valaki olyan is ír még ide választ aki nem szefós :D.
2019. szept. 18. 22:35
 26/30 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, ne pörögj rá.

Kíváncsi vagyok mit ír az én válaszomra, ha egyáltalán tud válaszolni. Azzal hogy felbosszantod magad rajta csak örömet szerzel neki téged meg tiltanak. Engedd el.

De hogy ne legyen off, annyit tennék még a témához hogy valamilyen szinren ugye rosszul esne hogy nem mondta el rögtön, de szerintem ezt meg lehet érteni. Még mindig előítéletesek vagyunk, és nem mindenki meri nyíltan felvállalni, hogy vonzódik a saját neméhez is, sőt ha nem is közvetlenül, de közvetetten mindenképp valamilyen hátránya származik belőle az embernek, (legyen az csak néhány rosszalló tekintet vagy pletyka amitől kellemetlenül érzed magad) ezért mondják el csak akkor amikor már megbízik a másikban annyira, hogy elmondja. Érezd ezt a bizalom jelének.

2019. szept. 18. 22:50
 27/30 anonim ***** válasza:
51%
Az h erre ugy vonatkoztatsz, mintha egy titok lenne az nyelvtanilag jo, en "etikailag" erzem benne a hibat. Ez egy titoknal azert nagyobb, olyan amit eleg keves straight ember tud megerteni. Erre termeszetesen mondhatod azt, hogy csak nem akarok egyeterteni...
2019. szept. 19. 21:52
 28/30 A kérdező kommentje:
Nem vonatkoztatok rá titokként sem meg sehogy máshogy sem ne akarj már belemagyaráni mindent, mert tényleg nagyon unja már más is nem én vagyok az egyetlen láthatod jó lenne észre vennéd végre.Értelmi szint kéne mondjuk hozzá.Azt sem mondja el mindenki egyből, hogy pl. ha probléma van a családjában csak ez magánabb jellegű infó és ezért nem kötöd mindenkinek egyből az orrára, de attól még nem titok csak kell hozzá idő meg bizalom.
2019. szept. 20. 00:05
 29/30 A kérdező kommentje:
Nem nem akarom, megérteni máshoz is kell annyi bizalom, hogy bevalld mint ehhez.
2019. szept. 20. 00:08
 30/30 anonim ***** válasza:

20 éve várom, hogy bevallja. De azóta sem tette meg. Lehet, hogy nem is biszex?

F66/N62

2020. máj. 6. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!