Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ilyen nőknél vajon hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen nőknél vajon hol lehet a határ?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom, hogy nők azt írják, hogy csak azért tesznek meg valamit (szopás, anál, különböző fétis dolgok) a szexben, mert tudják, hogy a párjuknak az nagyon jó, de egyébként őket nem vonzza, nekik nem jutna eszükbe magutól ezt tenni, viszont az, hogy a párjuknak örömöt okoznak, az nekik épp elég.

Az ilyen nők vajon mennyire engedik alárendelni magukat a férfinak? Akik ilyenek, nálatok hol a határ?

2022. febr. 9. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Barátom nagyon szereti a kutya pózt, mint szinte minden pasi. Nekem kellemetlen, mert hamar elzsibbadok, de megteszem érte.

Az anált is említette, de azt nem engedtem meg, csak abban az esetben, ha én is ujjazhatom ott őt. Természetesen nem akarta, mert az biztos fáj... Mondtam, hogy az nekem is így könnyen megtudtunk egyezni. Olyat engedek meg amit ő is engedne és megtenné fordított helyzetben.

2022. febr. 9. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
#1 és ha megengedi az ujazást, akkor bele mentél volna?
2022. febr. 9. 19:36
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
Akkor bele, mert úgy lettem volna korrekt... de mivel ismerem, hogy nem menne bele ezért mertem ilyet mondani neki.
2022. febr. 9. 20:55
 4/7 anonim ***** válasza:
63%

Én akkor nem a megfelelő nőket fogtam ki. Pl óránál szájba senki se engedte, pedig azt nem vártam volna el, hogy le is nyelje,cdak jó lett volna oda elmenni.

A lovagló is olyan, hogy nekem a kedvencem, de a párom csak nagyon ritkán engedi, évi kB 2x.

2022. febr. 9. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Én csak azt teszem meg, ami nekem is jól esik. Pl valamiért az oralt mostanában mellőzöm, így a párom sem csinálja nekem. De szerencsére van rengeteg más dolog, amit mindketten ugyanúgy élvezünk.
2022. febr. 9. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

Engem eleve az indít be, ha látom a páromon, hogy beindul attól, amit csinálunk.

Pl engedné az anált az én kedvemért, de neki nem lenne semmi jó benne. Így viszont én sem élvezném.

Az orál oda-vissza sokkal inkább része a szexnek nálunk, de ott sem akarok a szájába elmenni, mivel arra sem izgul. Nekem meg pont megfelel a testére elélvezni a szája helyett.

2022. febr. 10. 00:19
 7/7 anonim ***** válasza:
83%

Simán megteszek neki bármit amit szeretne, és nekem nem rossz. Az, hogy engem nem vonz, nem egyenlő azzal, hogy rossz. Nyilván ami fájdalmat okozna pl, vagy erős undort váltana ki, azt nem engedném, de ha számomra "elviselhető", ő meg élvezi, miért ne? Én meg olyankor az élvezem, hogy ő élvezi, mert a párkapcsolat és azon belül a szex is, erről szól: ne csak magunknak akarjunk jót, hanem a másiknak is szerezzünk örömet. (Sose értettem pl azokat, akik olyanokat mondanak, hogy nem szopom le a pasim csak ha ő is kinyal, meg ilyenek. Komolyan, strigulázni is szoktak, én csak egyszer élveztem el, akkor neked se lehet kettő?)

Az oráltól kezdve sok olyan dolog van, amiben semmi kellemetlenség nincs. (Mitől olyan nagy ügy ha a számba élvez? Lenyelem és csá. Vagy ha az arcomra? Letörlöm és kész. Cserébe öröme telt benne.)

Felteszem neki sem az élmények netovábbja, amikor ő kényeztet engem nyelvvel, ujjal, én meg véletlenül arcon spriccelem, de örül, hogy élveztem, és ennyi.

Ebben semmi alárendeltség nincs. A szex is akkor jó, ha olyan mint a karácsony. Amikor legalább akkora örömet okoz ha megajándékozol valakit akit szeretsz, mint ha te kapsz valamit.

2022. febr. 10. 08:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!