Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem kíván már a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kíván már a barátom és hogyan tudnék ezen segíteni?

Figyelt kérdés
Igazából részben természetesen tudom az okát.Kifejezetten stresszes, nehéz hónapokon, éveken van túl és sajnos még mindig nem sikerült teljesen fordítani ezen. 3 éve vagyunk együtt, a kapcsolatunk első évében életem legjobb szexuális élményeit éltem meg vele, ő is ugyanezt mondta nekem. Neki és nekem is nagyon fontos volt a szex. Nagyon hiányzik az, ami akkor volt. Azóta több megterhelő dolog történt az életében, mellette vagyok és természetesen megértem, hogy ilyenkor az intimitás a háttérbe szorul. Viszont már 1,5 éve fennáll ez a helyzet és néha számomra nagyon frusztráló, nem így szeretném élni a 20-as éveimet, de önző sem szeretnék lenni. Igazából az elmúlt időben is néha előjött az egykori tökéletes összhang, de az is csak egyszer-egyszer, nem sok időre. Sokat beszélünk is erről és mindig megerősít, hogy nagyon szeret és kívánatosnak tart, csak egy ideje nincs akkora szexuális étvágya, de szeretné ő is azt ami régen volt. Régen minden nap kívánt, akár többször is, ezt akarom érezni újra. Sokszor próbálkoztam, de szinte mindig visszautasít, ha éppen ő olyan hangulatban van, akkor élek a lehetőséggel:D Viszont ezt nem tudom mennyi ideig vagyok képes tűrni, hiányzik az intimitás, előjáték, szenvedély. Mit tudnék tenni, hogy visszahozzam ami régen volt? Szeretném meghozni újra a kedvét, emlékeztetni, hogy milyen jó volt.

ma 15:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mi nem fogjuk tudni megmondani.

Ezek szerint tudod, hogy milyen stresszes dolgokon van túl és mellette vagy.

Esetleg egy terapeuta, aki megpróbálhatná kideríteni, hogy az események milyen tényleges hatással voltak.

Egyáltalán milyen gyakran vagytok együtt?

Azért az, hogy ez már egy másfél éve tartó állapot, nem egészséges.

ma 15:44
 2/17 anonim ***** válasza:
20%

Gyermekem, ez több év után természetes, hogy kopik a szexuális vágy. Attól még szeret és kíván, de a leírt dolgok miatt főleg másra helyeződhet a fókusz az életében. Itt inkább azt kellene kikutatni, nem jelentkezett-e depresszió, mert az nagyon le tudja fojtani a nemi vágyat. Ülj le vele egyenesen beszélni, másképp nem lehet. Aztán majd eldől, hogy a szeretet, ragaszkodás nyer az életedben a kapcsolatotokban vagy hajt a véred és más kell. De eláeulok egy titkot, ideig-óráig lehet mással izgalmasabb lenne a tények ismeretében, de idővel valószínűleg ugyanúgy elkopna a vágy köztetek. Nem lehet, hogy túlságosan a testiségbe menekülsz, mert ez által gondolod azt, hogy te mennyire vagy vonzó hölgy? Egyfajta menekülés lehet ez is részedről. A kérdés alapján izgalmas lehet veled a nemi élet, még így idős fejjel is ezt írom, s bizony még állok rendesen.

73F

ma 15:50
 3/17 anonim ***** válasza:
Mentális vagy más jellegű betegség nem lehetséges? Rejtett betegségse való hajlam (pl cukor) nem játszik közre?
ma 15:50
 4/17 A kérdező kommentje:
2-3 hetente vagyunk együtt:( Pszichológusról hallani sem akar, maga akarja megoldani a problémáit, gyakran engem sem hallgat meg és úgy érzem néha önmagát szabotálja és sodorja a kialakult helyzetbe. Én kitartok és tudom, hogy 1-2 év múlva meg tudna oldódni a probléma de komolyan addig így kell élnem?
ma 15:52
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Tűrd amíg bírod, utána meg lepj tovább.

Ő sem várhatja el a végtelen birka türelmet tőled.

39/F

ma 15:54
 6/17 anonim ***** válasza:

Ha elutasítja a segítséget, az már régen rossz.

Ha tudja, hogy mi okozza a problémát és tenni is tud ellene, akkor nem tartanátok itt másfél éve úgy, hogy a végleges megoldás még további egy-két évre van...de ez csak a személyes véleményem.

ma 15:54
 7/17 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam betegségre, ő is, csak nagyon makacs. Tényleg jó lenne ha nekem nyílna meg igazán de nem volt még áttörés, csak halogatás. Az pedig, hogy kikopik a vágy.. persze ez természetes idővel, de itt nem így történt és szinte semmi intimitás nincs, azért ez nem egészséges.
ma 15:55
 8/17 anonim ***** válasza:

Meg néha vannak fellángolásai, amikor olyan jó, mint régen. Ezeknek mik a kiváltó okai?

Akkor nem terheli mentálisan semmi?

Az a probléma, hogy bármennyire állítja, hogy szeret és kíván, ha nem fogadja el a segítséget, te sem tudsz mit tenni. Tűrsz amíg megy, míg egyszer csak elszakad a cérna.

ma 15:59
 9/17 anonim ***** válasza:
80%

Durva leszek: ha ilyen makacs, ha ilyen önfejű, akkor b@....on egyedül! Beszélj a fejével! Ha 1,5 éve semmi eredménye az "öngyógyításnak" akkor mégis miben reménykedik?

Irány a doki vagy egy terapeuta! Ha mégsem akkor lapát! De minimum félre dugsz! Azért mert ő hü.....lye, te nem fogod sanyargatni magad! Nem mentél apácának, egészséges fiatal nőként vágyaid vannak! Ha ő nem elégít ki, majd megteszi más!

ma 16:00
 10/17 A kérdező kommentje:
Hát nagyon random igazából, de legtöbbször egyébként hajnalban jön ez elő, miután már aludtunk egy picit. Akkor nagyon szokott kívánni de még akkor is nekem kell általában kezdeményeznem, hogy legyen valami több.
ma 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!