Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kíván már a barátom és hogyan tudnék ezen segíteni?
Figyelt kérdés
Igazából részben természetesen tudom az okát.Kifejezetten stresszes, nehéz hónapokon, éveken van túl és sajnos még mindig nem sikerült teljesen fordítani ezen. 3 éve vagyunk együtt, a kapcsolatunk első évében életem legjobb szexuális élményeit éltem meg vele, ő is ugyanezt mondta nekem. Neki és nekem is nagyon fontos volt a szex. Nagyon hiányzik az, ami akkor volt. Azóta több megterhelő dolog történt az életében, mellette vagyok és természetesen megértem, hogy ilyenkor az intimitás a háttérbe szorul. Viszont már 1,5 éve fennáll ez a helyzet és néha számomra nagyon frusztráló, nem így szeretném élni a 20-as éveimet, de önző sem szeretnék lenni. Igazából az elmúlt időben is néha előjött az egykori tökéletes összhang, de az is csak egyszer-egyszer, nem sok időre. Sokat beszélünk is erről és mindig megerősít, hogy nagyon szeret és kívánatosnak tart, csak egy ideje nincs akkora szexuális étvágya, de szeretné ő is azt ami régen volt. Régen minden nap kívánt, akár többször is, ezt akarom érezni újra. Sokszor próbálkoztam, de szinte mindig visszautasít, ha éppen ő olyan hangulatban van, akkor élek a lehetőséggel:D Viszont ezt nem tudom mennyi ideig vagyok képes tűrni, hiányzik az intimitás, előjáték, szenvedély. Mit tudnék tenni, hogy visszahozzam ami régen volt? Szeretném meghozni újra a kedvét, emlékeztetni, hogy milyen jó volt.tegnap 15:32
11/17 anonim válasza:
Bevallotta privátban a kérdező, hogy unatkozó 18 éves srác. 😃
12/17 A kérdező kommentje:
:DD annyira jófej vagy amúgy, ha nincs segítő hozzászólás, akkor nem értem miért vagy itt.
tegnap 16:15
13/17 anonim válasza:
AZért 3 év után még nem szabadna ilyennek lenni.
Nálunk még 10 év után ugyan úgy vagy inkább még jobban akartuk és csináltuk is.
Én is sokat dolgoztam de a fütyim az nem és tudta a dolgát.
NAgyon sok mindenem múlhat ez .
15/17 A kérdező kommentje:
ő 29 én 23, igen szerintem sem egészséges 3 év után.
tegnap 16:50
16/17 anonim válasza:
Főleg, hogy inkább másfél év után ilyen a helyzet.
17/17 anonim válasza:
Hasonlóképp csak fordítva. Kitartok de hiányzik az ami neked is már már a falat kaparom. F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!