Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt már olyan helyzetben, hogy a barátnője meg volt sértődve, hogy lekonyult a farkad miután elélveztél?
A barátnőm nem fogja fel, hogy kell egy fél órás feltöltődés miután elélveztem. Amikor elélvezek, olyan mintha minden erő kimenne belőlem. A barátnőm kb 5 percel az orgazmusom után közli sértődött, türelmetlen fejjel, hogy meghalt a farkad.. meghalt a farkad..
Volt olyan lány előtte akivel ment az, hogy elélveztem, de még mindig állt vissza tettem dugtam még 5 percig és megint elélveztem. De azt a lányt pl nem dugtam olyan gyorsan mint a mostani nőmet és a puncija is szűkebb volt így,amikor lassabban dugtam is gyakran elélvezett és szólt, hogy lassítsak le vagy álljak le. Így sokkal tovább bírtam és nem vokt gond, hogy egy vagy két élvezés után már nem áll fel.
Másnak is van ilyen barátnője?
ki a fene csinál iylet a párjával szex közben..."megvan halva a farkad"
mégegyel több indok hogy néha jót tenne 1-2 pofon a női nemnek
de őszintén :D totál elvannak szálva maguktól az összes létező témakörben előjön ez
"megvan halva a farkad"
Ennél lelohasztóbb beszólást nehezen tudna benyögni ebben a helyzetben. Nekem teljesen elvenné a kedvemet az egésztől.
Elnézve nagyszüleimet el nem tom képzelni hogy pl 6 ember előtt rommá oltja nagyapámat a nagyim, vagy olyasmit mondott 40-50 éve nagyfaternak mint amit a kérdező leírt kizárt. Most meg hogy egy példát mondjak ez megy ahova csak nézek, lehet itt szexistázni de a nőknél óriási baj van, fact.
hataloméhesek, nem tisztelnek senkit se és az az évi 1 pofon régen helyrerakta őket :D ennyi.
mond hogy nem
És a vicc az egészbe hogy próbálkozás helyett méga sértett feleket leincelezik 🤣🤣🤣 ez a megoldás az egész trásadalom nemi különbözőségeire és ebből fakadó problémákból? bro...
ott nincs igazi szerelem ez ilyen baráti szexkapcsolat
nekem is kb ez volt 1x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!