Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is volt már olyan helyzetb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is volt már olyan helyzetben, hogy a barátnője meg volt sértődve, hogy lekonyult a farkad miután elélveztél?

Figyelt kérdés

A barátnőm nem fogja fel, hogy kell egy fél órás feltöltődés miután elélveztem. Amikor elélvezek, olyan mintha minden erő kimenne belőlem. A barátnőm kb 5 percel az orgazmusom után közli sértődött, türelmetlen fejjel, hogy meghalt a farkad.. meghalt a farkad..

Volt olyan lány előtte akivel ment az, hogy elélveztem, de még mindig állt vissza tettem dugtam még 5 percig és megint elélveztem. De azt a lányt pl nem dugtam olyan gyorsan mint a mostani nőmet és a puncija is szűkebb volt így,amikor lassabban dugtam is gyakran elélvezett és szólt, hogy lassítsak le vagy álljak le. Így sokkal tovább bírtam és nem vokt gond, hogy egy vagy két élvezés után már nem áll fel.

Másnak is van ilyen barátnője?

jan. 17. 14:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
67%

Lehet, hogy rendeznék neki egy jó bepiálós-bepezsgőzős estét és ha már jó rendesen piás, elnyalnám ujjaznám, mint még soha. Ha elég volt a nyalásból neki, nem engedném el, leszorítanám a kezeit oldalt és tovább csinálnám.

Sztem így elélvezne végre egyszer és megtudná milyen is az.

Ha rafináltkodásból ilyen amilyen, akkor meg hagynám a francba.

jan. 22. 09:11
 22/29 A kérdező kommentje:

19#

Ezzel semmi gond nem lenne, ha ezt kommunikálná.

Én szívesen nyalnám és ujjaznám a punciját orgazmusig és utána, ha szeretné egyből betenném vagy 4-5 percig szopatnám előtte és közben simogatnám és aztán tenném be.

Ha 15 percig bírom csak a dugást és ő nem tud elmenni azzal nehéz mit kezdeni. Ha szólna, hogy figyelj nekem ebben a pózban nagyon jó dugjál így az is oké. Igaz azt mondta, hogy hátulról szereti mert úgy sokkal jobban érzi. De ugye ott is én mozgok és csak úgy tudom elhúzni az orgazmust, ha lelassítok azt meg nem szereti.

jan. 22. 09:43
 23/29 anonim ***** válasza:
#23 Ha ujjazással folytatod? Vagy vesztek egy dildót?
jan. 22. 09:49
 24/29 A kérdező kommentje:

Mi den lehetséges lenne ha kommunikálna és nem csak feküdne és azt mondaná. Neki jó igy..

Nem akar felelősséget vállalni..

jan. 22. 10:12
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

Figyu, én soha nem kommunikáltam szóban. Nem programozott megbeszélés alapján élvezkedünk és jotunk orgazmushoz. Sztem egy pasi legyen annyira férfi, hogy magától rájön, észreveszi, akarja megfejteni a lány orgazmusáig vezető utat. Az nem érzelmi alapú együttlét ha meg kell beszélni, hogy "ha jobbról balra csinálod és lefelé húzod, na akkor lesz jooo".

Ne már.

Egy lány akkor ilyen, ha nem fejti meg a pasija a hogyan-t. Úgyhogy ne megbeszéljétek a hogyan-t, hanem légy te annyira fantáziadúsan ÖNZETLEN", hogy egyszer csak elélvez tőle. A lányok nem szeretik, ha meg kell (ene) mondaniuk mitől élveznek el.

jan. 22. 10:33
 26/29 A kérdező kommentje:

26#

Tudom mivel sokszor ők maguk sem tudják, hogy mit akarnak és mi a jó nekik.

Érdekes én férfiként kommunikàlom, hogy mi a jó nekem és ezt kifejezetten szereti. Fordítva miért nem működik?

Nehéz kitalálni mit akar, ha nem kommunikál.

Pl mikor nyalom akkor van, hogy remeg, majd leállít, hogy jó elég, hagyd abba...

Gondolom én vagyok a hülye, hogy miért nem találom ki, hogyha remeg akkor miért állít le.

Annyit látok, hogy valószínűleg közel van az orgazmushoz, de leállít..

Ezt a barkóbázást mindig is utáltam.

Képzeld voltam más nővel aki szintén nem mondta el, hogy,ezt és ezt szeretem, de mivel folyamatosan adott visszajelzest így könnyű volt kitalàlni és rájönni..

De aki nem mutat semmit, nem kommunikál az mit vár?

Tudom a férfi a hibás..nevetséges

jan. 22. 10:58
 27/29 anonim ***** válasza:
Szóval 26-os a férfi tudjon mindent magától, bezzeg a nőktől semmit ne várjunk el.
jan. 22. 11:08
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

Igazad van sok mindenben.

De 15 percnél tovább bírni azért jó lenne, ezt gyakorold! Keress olyan pózt, amiben tovább bírod.

jan. 22. 16:42
 29/29 anonim ***** válasza:
74%

előfordul figyelj.. ezek cívódások, biztos nem gondolta komolyan csak éppen idegben volt a héten és így jött ki

sztem nem megoldhatatlan ügy

jan. 22. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!