Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is volt már olyan helyzetb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is volt már olyan helyzetben, hogy a barátnője meg volt sértődve, hogy lekonyult a farkad miután elélveztél?

Figyelt kérdés

A barátnőm nem fogja fel, hogy kell egy fél órás feltöltődés miután elélveztem. Amikor elélvezek, olyan mintha minden erő kimenne belőlem. A barátnőm kb 5 percel az orgazmusom után közli sértődött, türelmetlen fejjel, hogy meghalt a farkad.. meghalt a farkad..

Volt olyan lány előtte akivel ment az, hogy elélveztem, de még mindig állt vissza tettem dugtam még 5 percig és megint elélveztem. De azt a lányt pl nem dugtam olyan gyorsan mint a mostani nőmet és a puncija is szűkebb volt így,amikor lassabban dugtam is gyakran elélvezett és szólt, hogy lassítsak le vagy álljak le. Így sokkal tovább bírtam és nem vokt gond, hogy egy vagy két élvezés után már nem áll fel.

Másnak is van ilyen barátnője?

jan. 17. 14:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
87%
Ez a nő hülye. Majd ha nem elég nedves vagy nem bírja öklendezés nélkül tövig szopni a farkad te is mond hogy milyen szánalmas, megnézzük mit szól rá.
jan. 17. 20:11
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem, pedig sokszor előfordult. Sőt, exeimmel volt olyan is, hogy elsőre sem állt fel, mégis normálisan viselkedtek.
jan. 18. 07:54
 13/29 anonim ***** válasza:
93%
Menny ideig tart a szex? Arrol nem irsz semmit es szerintem ez lehet a gond, hogy hamar elelvezel. Ilyenkor szoktal vele is foglalkozni, hogy elmenjen vagy csak varsz, hogy felalljon ujra es ot meg hoppon hagyod addig? Ilyen esetben nem csodalom, hogy ingerult lesz...
jan. 18. 08:12
 14/29 anonim ***** válasza:
79%

Ezt a nőt felejtsd el.

Én úgy jártam régen egyszer, hogy ágyban voltunk már, minden normálisan kedvesen alakult, álltam rendesen már, még kézzel izgatgattuk egymást, erre a lány :

"azt tudod, hogy csak ha szerelmes leszek, akkor szoplak majd le".

Na itt le is lankadtam egyből, felöltöztem és tipli haza.

Na nem azért mert nem szopott, hanem mert ilyen stílusban a legrosszabb pillanatban közölte, nagyon lelohasztó, az egész hangulatot-vágyat totál lelőtte, na és ez a baj.

Ha meg se szólal, akkor szépen elnyaltam volna, majd megdugom rendesen és minden OK. Nem is utaltam rá, hogy szopjon.

jan. 18. 08:34
 15/29 A kérdező kommentje:

1#

Kb 17cm és vastag.

10-15-max20 percig szoktam bírni vele.

Azt tudni kell, hogy ő egyáltalán nem mozog az ágyban. Ő nem lovagol mert megmondta, hogy ő lusta. Dugjam én és ő csak fekszik vagy pucsít.

Szerintem az a baja, hogy 1 vagy max két lövetü vagyok.

Én nagyon szívesen nyalnám, de nem szereti a nyalást. 5 perc után szól, hogy elég mert nagyon érzékeny a csikloja.

Ha simogatom a punciját azt nagyon szereti, beindul tőle, de kéri, hogy tegyem be és dugjam.

Szerintem nincs orgazmusa és ő maga sem tudja, hogyan tudna elmenni. Sokszor kerdeztem, hogy mondja el, hogy szeretné és úgy csinálom.

Erre mindig az a válasz, hogy neki jó mindenhogy. De mindig mondom neki, hogy biztos van olyan amit jobban szeret. Erre mindig az a válasz, hogy nem neki jó ez így. Csináljak amit akarok neki jó ez így.

Viszont mivel csak én mozgok és Sokszor kényelmetlen elfáradok egy idő után és ilyenkor pózt kell váltanom.

Viszont mikor elélvezek olyan mintha minden erő kimenne belőlem és ilyenkor kell fél óra legalább, hogy regenerálódjak. Nem vokt mindig ilyen, de az utóbbi időben egyre türelmetlenebb és idegesebb feje van. Nézi a farkamat 3 perccel az orgazmusom után és közli, hogy meg van halva a farkad és ideges fej..

Ha azt mondaná, hogy figyelj nekem nagyon rossz mert közel voltam az orgazmushoz, de pont előtte mentél el és ha ilyenkor megujjaznál akkor kök jó lenne.

Vagy mielött megdugsz kérlek nyalj ki és ujjaz meg addig amíg nem megyek el és utána dugj meg stb..

Ez teljesen normális lenne, de semmit nem mond, semmilyen visszajelzést nem ad, csak ezt, hogy ja már megint meghalt a farkad és kb nem érti, hogy miért kell fél óra regeneráció.

Volt akivel nem kellett, de az a nő sokkal többet segített az ágyban és kb minden pózban kényelmesen meglehetett dugni úgy, hogy neki is és nekem is több orgazmusom volt..

jan. 20. 08:27
 16/29 anonim ***** válasza:
82%
Hagyni kell ezt a csajt. Ilyet alapból nem mondunk a másiknak mégha lenne is oka, de oka sincs. Nincs is miért részletezni, hülye és kész. Meg is érdemli hogy az életben soha ne tudják kielégíteni. Majd rájön nyugi amikor kap egy 2 perc alatt elélvező 1 lövetű önző pasit aki azt mondja nem újjazza meg nyalja mert az undorító 😀
jan. 20. 08:39
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem. :D De tetszik a hozzáállása. Ha tényleg bármit lehet vele csinálni, küldd el hozzám.
jan. 21. 13:36
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

miután??? :DDD

áh még sose volt erre példa hogy dolgom végeztével lekonyul

5 napig még állt 😂😁

alapvető biológiát, meg kevesebb feminizmust írok fel a betegnek vacsorára

jan. 21. 13:43
 19/29 anonim ***** válasza:
69%

Jo, igy az utolso kommenteddel egyutt tenyleg vele is van problema.

DE nalam elvaras, hogy az esetek nagy reszeben en menjek el elobb, mint a ferfi, pont emiatt, mert ilyen sokaig regeneralodnak.

Eleg jo az orgazmuskeszsegem, es miutan elmentem, egy perccel kesobb folytathatjuk is, tehat igenis varjon ram.

Sajnos ez az elvaras az esetek tobbsegeben nem teljesul..XD

jan. 21. 16:44
 20/29 anonim ***** válasza:
#19 Előjáték alatt se szoktak elélveztetni?
jan. 22. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!