Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is volt már olyan helyzetb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is volt már olyan helyzetben, hogy a barátnője meg volt sértődve, hogy lekonyult a farkad miután elélveztél?

Figyelt kérdés

A barátnőm nem fogja fel, hogy kell egy fél órás feltöltődés miután elélveztem. Amikor elélvezek, olyan mintha minden erő kimenne belőlem. A barátnőm kb 5 percel az orgazmusom után közli sértődött, türelmetlen fejjel, hogy meghalt a farkad.. meghalt a farkad..

Volt olyan lány előtte akivel ment az, hogy elélveztem, de még mindig állt vissza tettem dugtam még 5 percig és megint elélveztem. De azt a lányt pl nem dugtam olyan gyorsan mint a mostani nőmet és a puncija is szűkebb volt így,amikor lassabban dugtam is gyakran elélvezett és szólt, hogy lassítsak le vagy álljak le. Így sokkal tovább bírtam és nem vokt gond, hogy egy vagy két élvezés után már nem áll fel.

Másnak is van ilyen barátnője?

ma 14:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez a nő hülye. Majd ha nem elég nedves vagy nem bírja öklendezés nélkül tövig szopni a farkad te is mond hogy milyen szánalmas, megnézzük mit szól rá.
ma 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!