Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben mi az ideális megoldás?
Az a helyzet, sajnos, hogy se jó képű, se sportos alkatú nem vagyok, van egy 15-20 kiló plussz, ami has formájában nyilvánul meg leginkább, és nem nagyon szeretnek a lányok, ha képen látnak. 🙁
Viszont, akiknek a farkamról küldtem képet, ha kértek, neki tetszett nagyon amit láttak, csak sajnos általában addig tart a lelkesedés, ameddig vagy képen vagy élőben nem látnak meg egészben. 😕
Erre mi a megoldás, nem fogok mindenkinek pöcsképet küldözgetni, mert akkor azt hiszik, hogy csak azt szeretnék velük, és ez nem igaz, viszont ha egészben látnak előbb, akkor általában nem akar a lányok nagy része tovább beszélgetni. Mit tudnék tenni így?
3-as
De nem túl esztétikus, meg nagy a fejem 🤣
Mi lenne, ha nem online ismerkednél, hanem a megnyerő személyiséged vetnéd be, a finom illatoddal kombinálva élőben. 😅
6-os
De azért papírzacskót lehet húzok a fejemre közben. Úgy még működhet is. 🤔
Fiatal vagy még. Ahogy előttem írták, dolgozz azon a testen. Működni fog. Aztán, ha a farkad látják az már csak a bónusz lesz. ☝️
8-as
Köszi a bíztatást, de nem tudod mennyire sz#r a helyzet 🤣
Akkor milyen megoldást vársz? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!