Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyzetben lehet végső megoldás a szerető?
Figyelt kérdés
Vagy ha úgy jobban tetszik, a rosszabbnál rosszabb lehetőségek közt a legkevésbé rossz2023. aug. 23. 20:39
1/10 Fantastikusz válasza:
Etikus Nonmonogám kapcsolatnak néz utána
2/10 anonim válasza:
A szerető nem rossz dolog, ha jól csinálják.
3/10 anonim válasza:
Amikor otthon már minden " elveszett", vagy nyitott kapcsolatban, nekem is volt, a csajomnak is, tök jó volt.
4/10 anonim válasza:
Mindenkinek más más igénye és értékrendje van. Csináld vagy ne csináld, de ne vergődj mert az nem lesz jó senkinek 😉
Hetero férfi
5/10 anonim válasza:
Abban az esetben, ha ezt mindkét fél elfogadja.
6/10 anonim válasza:
Nekem akkor volt szeretőm, amikor végletesen kiderült, hogy az akkori párunk kb tojik a szexuális életünkre, úgy tekintett rá mint egy megoldandó feladatra. A szeretőmmel sem csupán a szexről szólt a dolog, de ő minőségi időt szánt rám.
7/10 Mélybenyomás válasza:
Nekem akkor volt szeretőm mikor itthon kevés volt a szex , aztán a szeretővel meg nagyon jó volt..
8/10 anonim válasza:
Én érzem magam rosszul hogy a mai világban lassan már ez normális lesz.
Vagy hogy eleve valaha az is volt..
Ha nem jó valakivel valami, miért nem lehet csak úgy elválni?
Ez a lakás ház gyerekek stb csak a gyáva, gyenge emberek kifogása.
Gusztustalan világ
9/10 anonim válasza:
Azért az ember lakhatása nem csupán kifogás. Azt vagy meg tudja oldani az ember vagy nem. És ha nem, akkor azért csak nem olyan h.lye senki, hogy megy az utcára vígan dalolva magától.
10/10 anonim válasza:
Nyitott kapcsolatban mindket felnek lehet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!