Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Én 24 éves vagyok és még nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 24 éves vagyok és még nem szexeltem ez mennyire általános manapság? Ha kérdeznék azt mondanám hogy azért nem mert még nem voltam házas. Érdemes lenne egy szűz lányra várnom vagy csak az a lényeg hogy szeressem a partnerem? 24/F

Figyelt kérdés

ma 10:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
43%
Inkább tagadd le, jobban jársz. Két szűz találkozása ritka és felesleges.
ma 10:47
 2/15 anonim ***** válasza:
45%
Nem olyan nagy cucc a szex. Főleg az első. Csak sokan annak állítják be. Egyébként alkalmiban is elveszítheted, nem kell várni semmire se.
ma 10:49
 3/15 anonim ***** válasza:
49%
Várj a mennyegzőig bro. Sok szerencsét!
ma 10:52
 4/15 gergelice16 ***** válasza:
47%
Sajnos nem ez az általános, mert manapság a sok hülye csak a szexért él. Pedig normál esetben a szex nem cél, hanem egy eszköz a kapcsolat megerősítésére. Szóval én pozitívnak tartom, hogy vársz, és cseppet sem ciki az, hogy még szűz vagy (mégha ezzel sokan nem is értenek egyet). Én is 26 évesen vesztettem el a szűzességemet a feleségemmel együtt a nászutunkon.
ma 11:18
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Annyira, hogy szerintem ne foglalkozz ezzel! Majd ha lesz olyan nő, majd vele fogsz. Ne izgulj ezen
ma 12:22
 6/15 anonim ***** válasza:
40%
Senkire nem tartozik ha majd találsz valakit vele úgyis fogsz. Ez a kapcsolat velejárója 😉
ma 12:28
 7/15 A kérdező kommentje:
Amit a haos írt azt vitatom ugyanis volt már 2 évig tartó kapcsolatom is mégsem szexeltem vele úgyhogy nem jár a kapcsolattal mindenképpen
ma 12:58
 8/15 anonim ***** válasza:
40%
Akkor pedig a fejben vannak gondok 😄 Hacsak nem asszex kapcsolat
ma 13:00
 9/15 A kérdező kommentje:
Dehogy vannak fejben gondok miért is lennének? Egyszerűen az a helyzet hogy én csak házasság közben szexelek mert erkölcsösebb vagyok mint te. Te a legyet is megdugnád röptében gondolom.
ma 13:21
 10/15 anonim ***** válasza:
53%
Itt gyakorin mindenki azt mondja, hogy nem baj és normális meg társai, mert szűzek ők is. Viszont a valóságban ez nagyon gáz és tutira vmi probléma van veled. Hiszen te magad is megmagyarázod és ezután is megfogod miért van ez, miért stb. Aztán X év múlva itt is fogsz tartani.
ma 13:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!