Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz az, hogy a húspénisz nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy a húspénisz nem tud olyan kemény lenni mereven mint a vérpénisz?

Figyelt kérdés
ma 09:55
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nincs számottevő különbség
8 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Igaz.

A vérpénisz keményebb.

ma 10:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy teljesen alaptalan elmélet, amit rengeteg helyen olvasok, hallok.
ma 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Egy rendszeresen sportoló férfi vér pénisze beton kemény tud lenni.
ma 11:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy barátomnak hús farka van, és bár nem direkt, egyszer láttam neki full “ keményen “… hát nem olyan mint nekem, ha nekem úgy áll, mint neki, én azt félkeménynek hívom..

Szóval szerintem igaz. Ebből kiindulva

ma 12:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy ez a két kategória minden faszt lefed. Az enyém se nem vér, se nem hús. Nagyon kicsire nem tud összemenni, de jelentős különbségeket produkál lankadt állapotokban hőmérséklettől, hangulattól, tevékenységtől, testhelyzettől függően akár egy napon belül is. Van, hogy igazi húsfaszként himbálózik a lábam közt, van, hogy össze van húzódva, van, hogy a kettő közt. És ennek semmi köze nemi izgalomhoz.

A kérdéshez: haveromnak igazi vérpénisze van, anno megfogtam, kva keménynek éreztem az egyémhez képest.

ma 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!