Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mai 25 alatti fiatalokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai 25 alatti fiatalokat kevésbé érdekli a szex mi régen meg a mostani 25 felettieket ?

Figyelt kérdés
Fura de nagyon ezt tapasztalom. Másoknál a szex is nélkülözhetetlen egy kapcsolatban és az egyik legfontosabb. A mostani fiataloknál viszont azt látom hogy fontos nyilván de kb sokadlagos szempont.
jan. 24. 09:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden korcsoportnak más az értékrendje, felesleges ezen rugózni.
jan. 24. 09:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem minden kapcsolat épül a szexre. Ezt meg kell tanulnod elfogadn! Tudod, néhány kapcsolatnak értéke is van;)

Ez már nem a 80s-90s évek, ahol az ismerkedés is sokkal zökkenőmentesebben ment, mint manapság. Rengetegen vagyunk szüzek 25 év alatt, még ha ezt nem is gondolnád.

jan. 24. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Azt elfelejtettem leírni, hogy a szexmentes élet hátterében a jövő építése, megteremtése húzódik meg.

Sokkal anyagiasabb világot élünk, ahol a fizetések értéke nincs egyensúlyban a szakmunkások/diplomások munkájával. Én folyamatosan a jövőm építésén agyalok. 19 évesen Jogsit szereztem, autót vettem. Most 22 évesen albérletbe költöztem. Mindez apámék idejében luxusnak számított, viszont manapság már nem vagy semmibe sem véve a munkaadók által, ha ezek egyikével nem rendelkezel.

Akkor most kinek van kedve szexelni? Hagyjuk már!

jan. 24. 11:05
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Egyàltalán nem. A mai fiatalok nagyon hamar érnek, 12 évesen már mindent tudnak a netről, stb. Nem mint mi, hogy 16-18 évesen egész nap erről beszéltünk meg vicceltünk.

Továbbá: az emberi kapcsolatok nagyon eltávolodnak, a fiataloknál is. Nyilván nehéz így az ismerkedés. De az semmi esetre nem lehet igaz, hogy a mai fiúk kevésbé kanosak.

jan. 24. 11:11
 5/6 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem igen.

Kifordult értékrend, életmód jellemző a fiatalokra.

jan. 24. 11:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Így van nem nagyon érdekli a fiatalokat a szex..
jan. 24. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!