Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 25 alatti fiatalokat kevésbé érdekli a szex mi régen meg a mostani 25 felettieket ?
Nem minden kapcsolat épül a szexre. Ezt meg kell tanulnod elfogadn! Tudod, néhány kapcsolatnak értéke is van;)
Ez már nem a 80s-90s évek, ahol az ismerkedés is sokkal zökkenőmentesebben ment, mint manapság. Rengetegen vagyunk szüzek 25 év alatt, még ha ezt nem is gondolnád.
Előző vagyok. Azt elfelejtettem leírni, hogy a szexmentes élet hátterében a jövő építése, megteremtése húzódik meg.
Sokkal anyagiasabb világot élünk, ahol a fizetések értéke nincs egyensúlyban a szakmunkások/diplomások munkájával. Én folyamatosan a jövőm építésén agyalok. 19 évesen Jogsit szereztem, autót vettem. Most 22 évesen albérletbe költöztem. Mindez apámék idejében luxusnak számított, viszont manapság már nem vagy semmibe sem véve a munkaadók által, ha ezek egyikével nem rendelkezel.
Akkor most kinek van kedve szexelni? Hagyjuk már!
Egyàltalán nem. A mai fiatalok nagyon hamar érnek, 12 évesen már mindent tudnak a netről, stb. Nem mint mi, hogy 16-18 évesen egész nap erről beszéltünk meg vicceltünk.
Továbbá: az emberi kapcsolatok nagyon eltávolodnak, a fiataloknál is. Nyilván nehéz így az ismerkedés. De az semmi esetre nem lehet igaz, hogy a mai fiúk kevésbé kanosak.
Szerintem igen.
Kifordult értékrend, életmód jellemző a fiatalokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!