Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ebben a helyzetben mi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben mi az ideális megoldás?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, sajnos, hogy se jó képű, se sportos alkatú nem vagyok, van egy 15-20 kiló plussz, ami has formájában nyilvánul meg leginkább, és nem nagyon szeretnek a lányok, ha képen látnak. 🙁

Viszont, akiknek a farkamról küldtem képet, ha kértek, neki tetszett nagyon amit láttak, csak sajnos általában addig tart a lelkesedés, ameddig vagy képen vagy élőben nem látnak meg egészben. 😕

Erre mi a megoldás, nem fogok mindenkinek pöcsképet küldözgetni, mert akkor azt hiszik, hogy csak azt szeretnék velük, és ez nem igaz, viszont ha egészben látnak előbb, akkor általában nem akar a lányok nagy része tovább beszélgetni. Mit tudnék tenni így?

nov. 29. 20:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező ne siránkozz, hanem tedd meg amit tudsz! Az pedig először a teljes életmódváltás, leadni azt a 20kg-t is és egészséges, sportos testet kialakítani. Arc tekintetében is lehet ápoltnak és ápolatlannak lenni, és annyi pasit látok akinek el van hanyagolva az arca, a bőre, hámlik a szárazságtól, korpás/zsíros a haja, rendezetlen a szakálla, rosszak a fogai! És nem veszik észre hogy taszító csak várják a csodát! Ezekkel lehet foglalkozni. Amin nem tudsz változtatni, azzal ne foglalkozz, de amivel lehet, azzal igen. Ha tényleg akarsz változtatni és nem csak rinyálsz! Ne a nőktől várd, hogy valahogy vonzódjanak hozzád a semmire fel, amikor te lusta vagy az előbbieket megtenni.
tegnapelőtt 01:17
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
#20 hány nővel találkoztál amelyik előtte farokképet kért a neten? Szerintem kerek szám lesz... szóval kitalálhatod mennyi volt belőle a nő 😂
tegnapelőtt 12:49
 23/24 A kérdező kommentje:
Akivel találkoztam is utána eddig 2, szóval nem lehetetlen, de azért úgy látszik nem is valószínű.
tegnapelőtt 12:51
 24/24 anonim ***** válasza:
Tetszik hogy a farokkép kéregető kamusokra fókuszálsz és a segítőkész válaszokat magasról leszarod,mert te is tudod hogy mit kell tenned csak nem akarsz annyit dolgozni érte. Végülis könnyebb rinyálni meg farokképekkel "ismerkedni" mint valóban változtatni magadon
tegnapelőtt 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!