Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ebben a helyzetben mi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben mi az ideális megoldás?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, sajnos, hogy se jó képű, se sportos alkatú nem vagyok, van egy 15-20 kiló plussz, ami has formájában nyilvánul meg leginkább, és nem nagyon szeretnek a lányok, ha képen látnak. 🙁

Viszont, akiknek a farkamról küldtem képet, ha kértek, neki tetszett nagyon amit láttak, csak sajnos általában addig tart a lelkesedés, ameddig vagy képen vagy élőben nem látnak meg egészben. 😕

Erre mi a megoldás, nem fogok mindenkinek pöcsképet küldözgetni, mert akkor azt hiszik, hogy csak azt szeretnék velük, és ez nem igaz, viszont ha egészben látnak előbb, akkor általában nem akar a lányok nagy része tovább beszélgetni. Mit tudnék tenni így?

nov. 29. 20:57
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

10-es

Fogalmam sincsen, jópár lánnyal beszélgettem itt mostanában, kb mindnek az lett a vége, mikor láttak egészben. Pedig tudták a súlyom is, mert az elején leírom őszintén, nem az volt a nagyobb gond.

nov. 29. 21:28
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Na ess kétségbe ne akár megfelelni senkinek csak magadnak majd az utad során valakit oda sodor az élet bár azért tenni is kell.

A sport nagyon jó lépcső az ehhez vezető úton.

Az arcodat is lehet kezdeni valamit vannak jó krémek,frizura, akár a szakáll is az is sok emberen jól mutat.

nov. 29. 21:29
 13/24 anonim ***** válasza:
70%
Szóval nagyon szeretnél valami megoldást,csak dolgozni ne nagyon kelljen érte,világos👍 Hát így sok sikert kívánok az ismerkedésben meg úgy általában az életben,sajnos ilyen mentalitással mást nem lehet neked mondani.
nov. 29. 21:33
 14/24 A kérdező kommentje:

Dolgozom rajta, a tavaly ilyenkorihoz képest 16 kilót fogytam, azért is mertem újra elkezdeni ismerkedni.

Hogy ne legyek egyedül egy embernek muszáj megfelelnem, ha létezik, aki hagyja.

nov. 29. 21:36
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
küldheted mindkét képet köszii
nov. 29. 22:03
 16/24 anonim ***** válasza:
77%

"Viszont, akiknek a farkamról küldtem képet..."

Itt a kulcs, az a helyzet hogy egy egybites kretén vagy. egy makákó szellemi képességeivel.

nov. 29. 22:04
 17/24 A kérdező kommentje:

15-ös

Nem tudom ki vagy, senkinek sem így küldtem egyiket sem, hogy hirtelen

16-os

Nem kéretlenül, vagy pár mondat után küldtem egy lánynak sem, de ha hosszútávra tervez az ember, akkor előbb-utóbb úgyis fogja látni, és ha kérték küldtem, ennyi

nov. 29. 22:08
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Kezd azzal, hogy nem küldesz farokképet - aki kér, azok nagy része nem nő (ergo találkozni sem fogsz vele). Nem a farkad kell "eladni" a nőknek, hanem az embert. Ez meg nem azon a +15-20 kg-n múlik, hanem az intelligencián és a kisugárzáson.
nov. 29. 22:12
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk aki ilyen képet kér az 100%-ig komolyanvehetetlen, csak szórakozik. Esetleg pasi. :D
nov. 29. 22:31
 20/24 A kérdező kommentje:
Ha ez itt tényleg így van, akkor jó páran átvertek már sajnos. 😔
nov. 29. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!