Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben mi az ideális megoldás?
Az a helyzet, sajnos, hogy se jó képű, se sportos alkatú nem vagyok, van egy 15-20 kiló plussz, ami has formájában nyilvánul meg leginkább, és nem nagyon szeretnek a lányok, ha képen látnak. 🙁
Viszont, akiknek a farkamról küldtem képet, ha kértek, neki tetszett nagyon amit láttak, csak sajnos általában addig tart a lelkesedés, ameddig vagy képen vagy élőben nem látnak meg egészben. 😕
Erre mi a megoldás, nem fogok mindenkinek pöcsképet küldözgetni, mert akkor azt hiszik, hogy csak azt szeretnék velük, és ez nem igaz, viszont ha egészben látnak előbb, akkor általában nem akar a lányok nagy része tovább beszélgetni. Mit tudnék tenni így?
10-es
Fogalmam sincsen, jópár lánnyal beszélgettem itt mostanában, kb mindnek az lett a vége, mikor láttak egészben. Pedig tudták a súlyom is, mert az elején leírom őszintén, nem az volt a nagyobb gond.
Na ess kétségbe ne akár megfelelni senkinek csak magadnak majd az utad során valakit oda sodor az élet bár azért tenni is kell.
A sport nagyon jó lépcső az ehhez vezető úton.
Az arcodat is lehet kezdeni valamit vannak jó krémek,frizura, akár a szakáll is az is sok emberen jól mutat.
Dolgozom rajta, a tavaly ilyenkorihoz képest 16 kilót fogytam, azért is mertem újra elkezdeni ismerkedni.
Hogy ne legyek egyedül egy embernek muszáj megfelelnem, ha létezik, aki hagyja.
"Viszont, akiknek a farkamról küldtem képet..."
Itt a kulcs, az a helyzet hogy egy egybites kretén vagy. egy makákó szellemi képességeivel.
15-ös
Nem tudom ki vagy, senkinek sem így küldtem egyiket sem, hogy hirtelen
16-os
Nem kéretlenül, vagy pár mondat után küldtem egy lánynak sem, de ha hosszútávra tervez az ember, akkor előbb-utóbb úgyis fogja látni, és ha kérték küldtem, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!