Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero lábfétisesként volt olyan, hogy jobban megnéztétek egy fiú lábát vagy esetleg más is történt? Nektek hol van a határ?
12-es vagyok, és szerencsésnek modnhatom magam mert második barátnőm van akivel ki tudom élni a soft lábfétist. Az elmúlt időszakban viszont azt vettem észre, hogy bár az összes fiú lába taszított eddig, az egyik barátomat szeretem nézni ahogy zoknit vált és mezitláb van tesi után. Ennek szerintem az az oka, hogy teljesen nőies a lába, nulla szőr, a körmei rövidek és ápoltak... plusz alapból kicsit nőies is, szerintem enyhén bi, sosem volt barátnője, sokat lóg fiúkkal stb...ez az egy hónapja kiment a bokája tesi alatt, és akkor le kellett venni a cipőjét és a zokniját, és mivel nem volt bent az iskolaorvos, a tanár megkért, hogy fogjam a lábát, amig ő befáslizza, és meglepően puha volt a lába, tényleg mintha a barátnőmét fognám...azóta ráadásul még többet látom mezítláb, mert van hogy átköti a lábát napközben, de olyan is volt hogy vagy 1 óráig mezitláb maradt, feltette a lábát a székre, arról panaszkodott hogy fáj a lába és masszirozni kezdte...és akkor is azon vettem észre magam hogy többször odanézek..
szóval egyelőre eléggé meg vagyok lepődve magamon, mert korábban sosem történt ilyen, és kiváncsi lennék, hogy másoknál történt-e valami hasonló, illetve kezdeményeztetek-e bármikor akár fiúk irányába is
Mi az hogy 12-es vagyok??
Bár a többi is elég sületlenség.
Én a homoszexualitásnak már csak a gondolatától is undorodom, mármint nem vagyok homofób abban a tekintetben, hogy van is meleg haverom, és egyáltalán nem ítélem el őket semmilyen formában azért, hogy férfiakhoz vonzódnak, de ha én arra gondolok, hogy én szexuális viszonyba kerüljek egy másik férfival, tényleg rosszul leszek.
És éppen ezért nem értem miért, de volt már olyan, hogy belegondoltam abba, hogy egy ápolt, nem túl szőrös, szépen tartott férfi lábbal egy kis kölcsönös lábmasszázs (foot to foot / footsie) milyen lehet, mert lánnyal ez már sokszor volt - előző és jelenlegi barátnőm is benne volt ilyenekben -, de tudod, nekik nincs lábfétisük, tehát azért mégsem úgy csinálják ahogy egy lábfétises csinálná.
Csak aztán mindig belegondolok hogy ezt nem lehet csak úgy "kipróbálás szerűen" csinálni, fix hogy utána a másik szeretne tovább menni, nekem meg az nagyon off.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!