Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a határ, amit szexben nem lépnél át?
Figyelt kérdés
Nem csinálnám soha rokonnal, kiskorúval, állattal, erőszakkal, öntudatlan részeggel vagy bedrogozottal. A kakiszexet is kihagyom.2022. febr. 15. 09:09
1/17 anonim válasza:
erőszakkal, öntudatlan részeggel vagy bedrogozottal. A kakiszex
2/17 anonim válasza:
Nem csinálnám soha KÖZELI rokonnal, 14 év ALATTI kiskorúval, állattal sem, erőszakkal (hacsak nem kérik), öntudatlan részeggel vagy bedrogozottal (Hacsak nem én is illuminált vagyok). A kakiszexet bizonyos keretek között bevállalnám… Azt nem, hogy direktben rám sz@rnak vagy hogy megegyük (fúj!), meg én sem sz@rnék le senkit. De pl. kakiló csajt megnéznék, meg anális szexnél sem zavarna hogyha nem tisztítja ki magát előtte… Ha véletlenül ki jön valami, hát jöjjön.
3/17 anonim válasza:
Nahát mennyi erkölcsös ember. És ha én pont azt szeretem ha piásan jól megdugnak? 😄
20L
4/17 anonim válasza:
Ez nem (csak) erkölcsi kérdés. Ha engem nem izgat, hogy egy eszméletlen rongybabával csináljam, akkor miért kéne?
5/17 anonim válasza:
#3 Akkor keres rá embert. Szíved joga. De ne csodálkozz, ha bejön egy fertőzés vagy baba esetleg
6/17 A kérdező kommentje:
Persze részegen megdugattod magad, aztán reklámalsz, hogy ez erőszak.... a másik az, hogy az alkohol tompítja az érzekelést, érzéseket és bizonyos mennyiség felett kb lehetetlen az orgazmus.
2022. febr. 15. 10:19
7/17 anonim válasza:
Ez nem erkölcsi kérdés, hanem jogi kérdés…
Részeg csajt, ha én magam józan vagyok, maximum akkor dughatnék meg ha írásba adja hogy tényleg ezt akarja.
Még józanul…
8/17 anonim válasza:
Én ezek közül bármelyiket csinálnám. /F
10/17 dregor válasza:
#3 Én ha tudnám, hogy ez a vágyad, akkor simán benne lennék. :D Szerintem egy kapcsolatba sok minden belefér. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!