Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mi a határ a szexben?
Figyelt kérdés
2016. máj. 17. 21:38
1/5 anonim válasza:
Ameddîg jó a másiknak ès nekem !amúgy nincs határ!!!
2/5 Pszt! válasza:
Amíg nem arra vágyik, hogy egy másikkal szexeljen vagy vegyünk be egy harmadikat, addig mindent bevállalok érte :)
25/N
4/5 anonim válasza:
úgy érzem minden vágyunkat megosztjuk a másikkal és megvalósítjuk. a harmadik fél nálam se jöhet szóba, szerencsére nála se... ő pl eleinte nehezen vette be, hogy én szeretem az erősebb elfenekelést..nem szereti ha fáj.. de a kedvemért néha előjátéknak meg közben megteszi. szóval mondhatjuk, hogy a saját vágyainkat tekintve nincs határ, de azért lenne bőven, amit nem vállalnék be ha kérné. de amit eddig kitaláltunk az egyikünknek se volt sok...jó, kivéve a szerepcserét..mindig barátom az aktív és ezt is szereti jobban. de egyszer megkért, hogy cseréljünk, mert izgatja a gondolat, hogy most én raknám be neki..nagyon rákészültem, nagyon nem akartam, de miatta belementem, de nem állt fel...lelankadtam, szóval nem ment sehogyse. úgyhogy nálam eddig ez az egyetlen dolog volt, amiről nem lehet szó. eleve a gondolat sem izgat, sőt...
5/5 anonim válasza:
Ami fáj,vagy hányinger keltő számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!