Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szubmisszív nők! Nálatok belefér 1-2 (kisebb) pofon szex közben? És ha leköpnek? Kíváncsi vagyok, hogy hol a határ a vadulásban.
Figyelt kérdés
A kor és a nem is érdekelne! 30F2015. szept. 30. 13:55
1/11 anonim válasza:
nekem egy hosszútávú, bizalmon alapuló kapcsolatban, játéknak! beleférne, talán még több is. 24L
2/11 anonim válasza:
És ha leköpnek? Ez most komoly?
3/11 anonim válasza:
köpés semmiképp. pofon sem... max fenekelés
4/11 anonim válasza:
Ha erre vágysz, én szívesen átrendezem a fogsorod. :D
19/F, 12 éve küzdősportoló
6/11 anonim válasza:
Nem, ez már megalázás és nem kiszolgáltatottság. A szubmisszivitásnak nem feltétlenül a vadulás ám a lényege, pláne nem a nő megalázása, hanem hogy átengedem a páromnak az irányítást, azt tesz velem, amit akar. Viszont ebben benne van, hogy csak annak tudom átengedni magam, akiről tudom, hogy nem akarna nekem semmilyen módon ártani, megalázni!
Nekem fizikai bántalmazás a fenekelésen kívül nem fér bele egyáltalán, a leköpés pedig kifejezetten megalázó. Ahhoz, hogy ezt valaki élvezze, már nem elég szubmisszívnek lenni, ehhez már mazochizmus kell.
7/11 anonim válasza:
4 es te dilis vagy;-))))))
mindenesetre jot vigyorogtam az ajanlatodon
8/11 anonim válasza:
A köpés semmiképp! Eleinte a pofonra is ezt mondtam, egyszer tette ezt a párom igazából finoman, alig éreztem, de nagyon meglepett vele. akkor nem jött be, utólag belegondolva szexi volt a szituáció...de rendszert nem csinálnék belőle.
9/11 anonim válasza:
Nalam a kopes mar sok, meg a csipeszek 16l
10/11 anonim válasza:
A párommal, komoly kapcsolatban, előre megbeszélve izgató. A pofon kevésbé, de ha ő ezt egyszer-kétszer ki akarná próbálni... :) 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!