Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, egy BDSM játékban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, egy BDSM játékban nektek hol a határ?

Figyelt kérdés
Tehát mit nem tennél már meg? Pl kielégítenél egy srácot?
2022. márc. 6. 11:49
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

hetero és dom vagyok

a subok is, ha heterok nem tesznek ilyet

ha meg szerinted igen, AKKOR nem vagy tisztában a hetero fogalmával, már 100001x elmondtuk itt az oldalon mit is jelent

2022. márc. 6. 11:50
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán vannak nem fizetős dominák, így ha úgy van lehet belemennék. Kérdés hogyan kell kielégítsem. De minden oldalon dagadtak és fizetősek vannak. Aki kicsit jól néz ki máris fizetős.
2022. márc. 6. 11:51
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Bi vagyok így simán megtenném, de egyébként szerintem a többség nem. Bár mióta kiderült rólam, hogy bi vagyok kaptam érdekes kérdéseket haveroktól. Szóval nem minden az aminek látszik...
2022. márc. 6. 11:52
 4/29 A kérdező kommentje:
Hát szerintem kiragadtátok az egyetlen példát... Én a határt kérdeztem erre ti rugóztok a fiús példán. Az első kommentelőnek gratulálok. Nagyon jól sikerült rosszul értelmezni és ezt a vonalat mindenkire ráragasztani... Bravó!
2022. márc. 6. 11:54
 5/29 anonim ***** válasza:
46%

kérdező hetero kategóriában olyat kérdezel kielégítenének e egy srácot

nagyon eltévesztetted a házszámot gratulálok, ennyi eszed van bravó

2022. márc. 6. 11:55
 6/29 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem a jó szolga nem választhat. Ha az a büntetés, hogy pasival kell legyen akkor az a büntetés. Maximum kiszáll a játékból. Pont a lényeg az, hogy az van amit az úrnő mond.
2022. márc. 6. 11:55
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jogos amit a kérdező írt. Ő egy példát dobott be és azon rugózik itt mindenki. Ami azért vicces mert valóban ha elolvasod a kérdésnek nem ez volt a fő témája. Egyetértek a kérdezővel, hogy kiéleződött a kérdés erre...

Egy dom srác

2022. márc. 6. 11:57
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy lánnyal elég messze elmennék switch vagyok szeretem mind a 2 oldalt és szeretem feszegetni a határokat dom ként a a határt nem én szabom meg hanem az amit a másik bír subként meg minden ami belefér a hetero kategóriába
2022. márc. 6. 12:01
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

a BDSM nem arról szól, hogy a domináns fél azt tesz a subbal amit akar

nem véletlen van biztonsági szó (vagy menekülő szó...több elnevezése is van) és ezt mind2 fél használhatja

ha valakinek arról szól a BDSM, hogy azt tesz amit akar és a sub ezt elszenvedi, akkor az sima erőszak nem BDSM!

ha egy alárendelt hetero pasival kell legyen az már erőszak kategória

tiszteletben kell tartani BDSM terén is a tabukat...a határokat lehet feszegetni, de csak addig amíg a másik élvezi és nem sért tabukat!

2022. márc. 6. 12:02
 10/29 anonim ***** válasza:
30%

Ha ápolt, jóképű a férfi, simán leszopnám. Meg is dughatna.

F

2022. márc. 6. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!