Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, egy BDSM játékban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, egy BDSM játékban nektek hol a határ?

Figyelt kérdés
Tehát mit nem tennél már meg? Pl kielégítenél egy srácot?
2022. márc. 6. 11:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Kb 3 éve kerültem bele a témába. Volt ilyen kérés. Elvállaltam. Megtettem. A másik srác is tök normális korombeli volt. Csak ki kellett vernem neki. Fura volt? Igen. Élveztem? Nem. De érdekes élmény volt, hogy a határaim megfeszegettük. Később volt, hogy a másik srác nekem verje de nem állt fel. Akkor se mikor hármasba voltunk.
2022. márc. 6. 12:03
 12/29 anonim ***** válasza:
91%

Tabuk:

nagy fájdalom

bi/meleg téma

maradandó bármi

pisi és ilyesmi

fotózás

2022. márc. 6. 12:07
 13/29 anonim ***** válasza:
80%

Kolléganők vagyunk :D Ha a fiús témára gondolok.

Engem az izgat, hogy olyan feladattal kezdjen a másik ami biztos hogy nagyon kemény. Na ez az.

De ha bevállalja nem komolytalan. Mivel jön napi 3-4 levél simán beírom. December óta csinálom. Eddig 2 srác vállalta be. Azok járnak is hozzám.

Nem kérek priviket, hisz ebben a témában csak a pixit használom.

2022. márc. 6. 12:10
 14/29 A kérdező kommentje:

A kérdés tehát újra:

Fiúk, egy BDSM játékban nektek hol a határ?

A többit felejtsétek el...

2022. márc. 6. 12:12
 15/29 anonim ***** válasza:
88%

Fenekelés- vérvörösre paskolással, harapdálással, hajhúzás miközben kutyában szétrakom, arcraélvezés-szétkenés makkal, spermával smárolás-átcsurgatás egymás szájába, szétcsapja a babaolajos talpaival a péniszemet, eldurranjak a popsijában, mehet s.eggbõl szájba is és társai, kikötözés/kibilincselés és nyalakodás addig, amikor már könyörög, hogy .... szét keményen, mélytorkos szopatás de úgy is, hogy ki van kötözve a nõ stb. copfba fogom a haját és oldalról szétkúrom a szájüregét is. Kendõ a szemre...Imádom a latex cuccokat is.

Azt is szeretem, amikor térdemre fektetem a lányt és vérvörösre pofozom a fenekét, bele is harapok erõsebben, széthúzom a farpofáit és belenyalok, beleszagolok a lyukába.

Van, hogy odafektetem az ágy széléhez, hogy térdeljen és támaszkodik az ágyra. Ilyenkor alulról felfelé is, és oldal irányban is pofozom a farpofáit izomból. Pálcát is használok olykor. Vagy ugyanígy, ráfekszik az ágyra, de úgy, hogy a derékrész egy széken van, én befekszem az ágy és a szék közé, és alulról felnyúlok két oldalról a csípõje mellett és megmarkolom erõsen majd csattogósan pofozom a farpofákat, ilyenkor is széthúzom õket és alaposan ujjazom a lányt hüvelyben és egyszerre segglyukban, míg a másik kezemmel továbbra is paskolom egyik farpofáját, aztán váltok a másik kézre és megismétlem ugyanezt, hogy ujjazom mindkét lyukat és a másik farpofát csapkodom....

Imádok fenekelni mogyoróvesszõvel is, vonalzóval is stb...azt is, ha az arcomra ül a nõ és szétfészkeli magát rajta, hogy csupa puncinedv legyen a képem, maszatos legyek. Zuhany alatt is imádok bhaszni/fenekelni, mert ha vizes a segg, jobban csíp, illetve pl. volt már, hogy fõzött a gáztûzhelynél, meztelen volt és odamentem mögé, felváltva kapott erõs pofont a farpofáira, aztán minden rásózás után bele is haraptam rendesen, majd kinyaltam a segglyukát is a puncija után aztán megdugtam állva a tûzhelynél kõkeményen és teleélveztem.

Kikötözés, kényszer francia, szerepjatekok stb.

F

2022. márc. 6. 12:30
 16/29 anonim ***** válasza:
67%
Nőtől t*nrúgás cipővel.
2022. márc. 6. 12:46
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

A bdsm még ha én vagyok az alárendelt is kölcsönös örömszerzésről szól, így igazából minden olyan dolog tabu, ami kifejezetten rossz élmény.

A legtöbb embernek rengeteg ilyen van ami mondhatni tabu, felsorolni sem lehetne szerintem. Pl volt, hogy egy domináns nő azt akarta, hogy verjem ki és egyem meg. Na ez nekem sok volt, szerencsére elfogadta és nem erőltette rám.

2022. márc. 6. 12:58
 18/29 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommenttel egyetértek. De azért ne feledjük, hogy a határok feszegetése is fontos.
2022. márc. 6. 20:24
 19/29 anonim ***** válasza:
61%
A tökönrúgás és az ezzel kapcsolatos dolgok szerintem a bdsm egyik alapja ha a férfi a sub és ebben bőven van mit feszegetni (F)
2022. márc. 7. 06:43
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Semmi maradandó sérülés, vagy véres dolog, szurkálás. A nyilvános alázásnál is vannak elég jól körülírható határaim. Minden más belefér nálam
2022. márc. 8. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!