Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányokon mennyibe kerül egy átlag prosti ilyen szolgáltatásért cserébe, illetve mire számítsak?
Attol fugg merre laksz.
De olyan 20 ezer körül számolj
Semmi bajod nem lesz a gumi nélküli oráltól, ha nincs nyílt seb a péniszeden, vagy a csaj szájában…
Én 18-19 éves korom között nagyon nagyon nagyon durva dolgokért is fizettem, mivel durván szex függő voltam és az izgalom hatására nem tudtam nemet mondani arra amit helyszínen felajánlott a prosti…
Elég ótvar helyekre is be dugtam a farkamat.
Meg elszenvedtem pár balesetet is, amikor a rohadó fogú, igénytelen prosti megkarcolta a makkom és rendesen vérzett.
1 éven keresztül kb. mindennap jártam lakásos prostihoz, hol igényesebbhez, hol igénytelenebbhez…
Minden pénzemet erre vertem el.
Aztán ez alatt az idő alatt nem lett semmi bajom.
Utána inkább pszichológusra költöttem a pénzem…
Örökséget is.
23 éves koromig nem jártam.
Viszont volt 2 barátnőm és emiatt szűrésekre eljártam.
Mindenre leteszteltek, teljeskörű STD és semmi bajom nem volt.
Most lassan 1 éve újra járok, mivel nagyon nehéz teljesen nő és szex nélkül, de mostmár csak mértékkel tolom… leggyakrabban is csak 1-2 hetente. És leginkább ugyanahhoz a nőhöz megyek.
A fizum 25 százalékánál egyszerűen nem költök erre egy hónapban…
Most 20-25-30 Ft egy óra, várostól függően.
Meg attól is függ, hogy mi extra és mi alap.
Szerintem ha budapesti vagy, akkor ennek max egy 30-ból ki kéne hogy jöjjön…
Persze vannak kivételek.
De a legegyszerűbb megkérdezni a hirdetőt.
20k körül van az átlagos "tiszteletdíj" most óránként, de hívd fel a hirdetőt. Egyáltalán nem biztos hogy óvszer nélkül bevállalja az orált (szaknyelven naturfranciát, ha a szájába is akarod "lőni" akkor naturfrancia végig szájba). Rá kell kérdezni előre ÉS előre fixáld az árat, ne ott találja ki hogy jah a testre élvezés az is extra ide még +5k-t.
Mire számíts... legalább 2-3 ponttal rosszabbul kinéző csajra mint amit a képeken látsz (ritka amelyiknél csak egy pont a mínusz, vagy nem szétretusált, műtermi fotó van és 1:1-ben úgy néz ki). A prostik többségétől meg egy "iparos" szexre, futószalag szerűen. Ritka amelyik tényleg kedves (nem a 20k-s kategória) s nem csak üres duma a barátnő-feeling.
#5.
Mi az, hogy tartsa magát többre?
Itt Te vagy az aki lenéz másokat, például a prostituáltakat.
Milyen jogon teszed ezt, hm?
En nem neztem le senkit.
Az alapjan a teny alapjan tettem a kijelentesem, hogy a prostik nem azert elegitenek ki, mert szeretnek vagy vonzonak talalnak, hanem mert fizetsz nekik. Igazabol meg lehet undorodik toled, utal, lenez, kozombos vagy neki stb.
Miert akarna valaki olyannal lenni az ember, aki csak azert van vele, mert fizet?
“tartsd magadat tobbre“
Ezt írtad…
Akárhogy csűrjük, csavarjuk, ebben benne van hogy lenézed a prostituáltakat…
Úgy hogy nem ismered az életútjaikat, vagy hogy miért csinálják… Nem tudod a tényleges véleményüket a munkájukról, illetve a hozzáállásukat sem ismered.
“Miert akarna valaki olyannal lenni az ember, aki csak azert van vele, mert fizet?“
Talán azért mert nem jut más, de vágyik a testiségre, szexualitásra?
Vagy akár egy nő társaságára…
Vannak akik kifejezetten beszélgetés miatt mennek.
Így ismeretlenül felettük is felesleges pálcát törni, vagy benyögni, hogy “tartsd magad többre ennél”.
Mert mi alapján adnánk ezt a tanácsot? Mit tudunk pl. a kérdezőről, ami alapján azt mondjuk hogy tartsa magát többre?
Egyedül annyit, hogy prostihoz menne.
Te pedig ez alapján már le is írtad ezt a mondatot, de van e értelme? Tényleg azt gondolod e amit írtál?
Mert nagyon kevés infó állt rendelkezésedre…
Persze ha abból indulsz ki, hogy a prostituált csak egy nagyon alja valaki lehet, akkor érthető. Csak hogy ez egy téves feltételezés…
Most irtam le, hogy nem neztem le a prostit, de te ennek ellenere is ezt hajtogatod...:D
Ha a szomszed neninek fizetne azert, hogy beszelgessen vele akkor is azt irnam, hogy tartsa tobbre magat annal, hogy fizet valakinek azert, hogy vele legyen (barmilyen modon is). Es ebben sincs az, hogy en most a szomszed nenit nezem le.
A lenyeg az, hogy higgye el magarol, hogy valakinek o is ertekes vagy erdekes vagy szeretnivalo vagy vonzo ember, es senki se azert legyen vele (akar szex, akar beszelgetes, akar barati vagy barmilyen szinten), mert fizet neki!
Nem ertem minek akarsz engem rosszindulatunak es lenezonek beallitani, mikor pont azt akarom mondani neki, hogy o is egy ertekes ember lehet valakinek (barmit is keres eppen-szex/baratnot/barat stb), aki nem a penzeert fog neki megtenni dolgokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!