Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányokon mennyibe kerül egy átlag prosti ilyen szolgáltatásért cserébe, illetve mire számítsak?
#21.
Ha nem is engedi, telefonszám alapján akkor is lehet keresni, ha volt már az elmúlt 1 évben elfogadott értékelésed (zárójelben megjegyzem, hogy ez így egy elég rossz rendszer, mert sokan azért írnak akár pozitív kamu értékelést, hogy azt elfogadják a hirdetők és így utána tudjanak keresgélni minden értékelés között)…
Nekem van több elutasított értékelésem is, de mivel hitelesen írtam le a tapasztalatomat, a moderátorok nem törölték és ott van az elutasítottak között.
A hirdető oldalán nem lehet elolvasni, de rá lehet kattintani a profilomra (a hirdető oldalán) és ott meg lehet találni.
Nekem egyébként az egyik ilyenen van a legtöbb lájk, és annak ellenére hogy elutasította a hirdető, gondolom sokan elolvashatták, mert relatíve sokan lájkolták… Pedig a hirdető maga, az egy nagyon nagyon régóta aktív nő, akinek több mint 90%-ban csak elfogadott és jó értékelései vannak. Én voltam több mint 10 éves pályafutása alatt a 3. értékelő akinek elutasította az értékelését, pedig csak az igazat írtam… De örülök, hogy a moderátorok nem törölték.
Ha nagyon vulgáris, vagy közönséges vagy ami a fogalmazást illeti, akkor szerintem ha a hirdető jelenti a modiknak a beszámolódat, akkor nem lesznek tekintettel arra, hogy mennyire valós az értékelésed, törlik.
Viszont az igaz, hogy valamennyire a hirdetőknek sajnos leejt a pálya…
Erről már régebben itt is írtam, egy kérdésem alatt.
Most nem akarom részletezni…
Én nem régen kezdtem el újra értékeléseket írni, különben régebben is írtam de volt egy nagy szünet.
Azért írok megint, mert egy hiteles értékelés nekem is nagyon nagy segítség tud lenni, mint vendég…
Viszont az előző accountomnál volt egy érdekes tapasztalatom is, amikor egy lányról írtam egy nagyon hosszú és szerintem nagyon hiteles, részletekre kitérő értékelést… Az is negatív volt viszonylag, de nem bántó.
És fogalmaztam meg benne építő kritikát is… De nem mehettem el amellett, hogy semmmit nem vállal abból amit kiír az oldalára és felhívtam a figyelmet arra is, hogy a közel 100 elfogadott értékelésében, egyikben sem említenek pl. anált. (Azért nem, mert élőben nem vállalja)
Ennek a csajnak is mindössze 4 elutasított értékelése volt, de az én értékelésem nem oda került, hanem teljesen eltűnt…
Amikor beléptem, akkor láttam hogy az oldal írt nekem egy levelet privátban, amit vezetéknévvel alá is írtak…
Az szerepelt benne, hogy törölték az értékelésemet, mert nem voltam a hirdetőnél (nem feltételesen írták ezt, hanem kijelentették).
Akkor annyira ideges lettem, hogy majdnem vissza írtam valami csúnyát, de inkább töröltem a profilomat…
Szóval egyértelmű, hogy van pár kegyeltje a moderátoroknak, az oldal üzemeltetőinek, stb.
Vagy fizetnek nekik, vagy szexet nyújtanak, a sejtéseim szerint a hirdetők, de az is lehet hogy ennél durvább a dolog…
Mindenesetre most az új profilommal kevesebb mint 1 hónap alatt 5 értékelést is írtam és szerencsére a negatívak is megmaradtak…
10: Nem véletlenül a legősibb szakma.
Röviden a pasiknak kell, enélkül nem működnek.
Magának lerendezi egy-két napig túléli, de igazi nőre vágyik akkor is ha kamu és színészkedés az egész.
Mindegy hogy értékeli -e magát bármire, de ha annyira ki van éhezve a nők radarja fogja és elhajtják a fenébe.
Hónapokig meg nem lehet kibírni vagy évekig ameddig lesz egy barátnője. Aki aztán egy év után elkezdi ritkítani a szex -et és kezdődik minden elölről...
Egy darabig lehet húzni nő nélkül, de végtelenségig nem megy. Rámegy a teljes életére, nem tud tanulni, dolgozni, figyelni, szétesik. Magának megoldja az mint írtam nem ugyan olyan közelítőleg sem.
Igazad van teljesen egyébként, csak brutálisan nehéz.
Nem lenézésről van szó. Nem néz le senki senkit. Egyszerűen pasiknál ez alap funkció. Ha nincs valamennyire meg a szex egy nővel akkor teljesen szétesik a férfi. Ezt is veszi a nők radarja, és ilyen pasi se kell a nőknek. Ezért járnak ennyien fizetős nőkhöz, vagy keresnek szeretőt.
#24 "Ha nincs valamennyire meg a szex egy nővel akkor teljesen szétesik a férfi. Ezt is veszi a nők radarja, és ilyen pasi se kell a nőknek."
Te lenézed a férfiakat akik prostihoz mennek igaz? Te egy hülye nő vagy bazmeg. Szétverem a fejedet
#24 "Ha nincs valamennyire meg a szex egy nővel akkor teljesen szétesik a férfi. Ezt is veszi a nők radarja, és ilyen pasi se kell a nőknek."
Neked az a bajod, igazságtalannak tartod, hogy a férfiak könnyen jutnak szexhez pénzért. Te meg egy baszatlan nő vagy
25/26 ÓÓ jajj se eszed se semmid nincs. És még vered is magad erre...
Nem ártott volna elolvasni mire ment a válasz, mert nem neked szól.
Se szöveget nem tudsz értelmezni, se emberként viselkedni.
Ki kéne járni az isit elsőnek. Hogy megtanulj, írni olvasni.
Mondták már hogy ne fenyegetőzzél agresszív kismalac? Mert összecsomagolnak! Ismerjük az ilyen agresszív sz@rokat. Te ilyen nőverő sz@rzsák vagy? Ha meglátsz egyből tudni fogod hogy nagyon megszívod :)
Nem segítek értelmezni a szöveget. Csak egy jó tanács. Hallgatni arany.
#27 "Nem ártott volna elolvasni mire ment a válasz, mert nem neked szól."
Tudom, hogy nem nekem szólt, de attól még reagáltam arra amit írtál. Most be is vallottad, hogy te nő vagy. A nők radarja nem tudja, hogy melyik férfi járt prostinál, nem fogjátok rajtunk látni és mi nem áruljuk el nektek. Bármennyire is lenézed azokat akik prostihoz járnak.
"Egy darabig lehet húzni nő nélkül, de végtelenségig nem megy. Rámegy a teljes életére, nem tud tanulni, dolgozni, figyelni, szétesik...igazi nőre vágyik akkor is ha kamu és színészkedés az egész"
Tényleg? Akkor szerinted minden szingli férfi prostihoz jár? Akik 3-4 éve nem szexeltek, azok mind eljárnak prostihoz? Hát tévedsz. A baráti körömben és ismerőseim között sok férfi van akik évek óta nem voltak nővel, mégsem járnak prostihoz és nem is mentek el soha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!