Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányokon mennyibe kerül egy átlag prosti ilyen
szolgáltatásért cserébe, illetve mire számítsak?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz passzban vagyok mostanában, arra gondoltam, hogy legalább egy órára szeretnék már végre újra érezni egy nőt. Találtam egy csajt rosszlányokon a közelből, külsőre szerintem tök jól néz ki, bár roma, de ez engem még önmagában nem zavarna. Egy órára akarok menni, kérdés, gumi nélküli orált, láberotikát és testre élvezést szeretnék kérni. Illetve jó lenne ha két lövés beleférhetne egy órába. Milyen árra számítsak? Illetve hogy működik ez az egész, aki volt már , milyen tapasztalatai voltak? Kicsit félek amúgy, hogy lekameráznak, vagy ha lesz stricije kirabol meg ilyenek. :D De amúgy meg rohadt jó lenne már ha végre foglalkozna velem egy nő, meg élvezhetném kicsit a testét... Dugni nem akarok, gumiban nem látom értelmét, de anélkül meg prostit csak nem kéne...
A tartsd tobbre magad amugy meg azt jelenti, hogy o nezi le magat azert, mert nem hiszi el magarol, hogy penz nelkul is megkaphat egy not.
Ebben sem az van, hogy en neznem le ot... epp az ellenkezoje, segiteni akartam.
2022. márc. 3. 17:55
12/34 anonim válasza:
Ha mész akkor a lehető legfullosabb (izlésednek megfelelően) prostihoz menj, akit valószínű nem kapnál meg fizetés nélkül, átlagos csajhoz nem éri meg elmenni szerintem.
Gumit használjatok! Az értékelésekre figyelj, amikor felhívod a csajt a stílusára figyelj, ha flegma, lekezelő akkor nyomd rá azonnal.
Strici nem fog bántani, ne félj ilyesmitől XD
2022. márc. 7. 11:51
13/34 anonim válasza:
Én is terveztem menni, mire érdemes figyelni? Elég nehéz eldönteni most melyik az amelyik jó is. Gondolok itt arra, hogy valamelyiknel van egy két rossz vélemény, valaki nem is jelenít meg ilyet. A túl mézes mázos bemutatkozások…
2022. márc. 14. 08:37
14/34 anonim válasza:
Alapszabály, hogy “c”-hez sose menj. Lehet van normális is, de én nem kockáztatnám meg, hogy egy rohadt nagy lehúzásban lesz részed. Egyszer megszegtem ezt a szabályt mert jól nézett ki és volt is 1-2 pozitív beszámolója. De megbántam..
2022. márc. 20. 15:39
15/34 anonim válasza:
#14.
Én most fogok menni majd valamikor egy “latin” csajhoz, ráadásul csak 1 értékelése van! :D
Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz. :)
2022. márc. 20. 15:42
16/34 anonim válasza:
15
Nincs gáz vele, majd azért értékelést írj! :D
2022. márc. 20. 15:44
17/34 anonim válasza:
Na hogy sikerült?
2022. márc. 26. 13:52
18/34 A kérdező kommentje:
Én nem voltam még, 15-ös te?
2022. márc. 28. 07:23
19/34 anonim válasza:
Voltam nála… Hát nem volt annyira jó, mert nem igazán kommunikált, mindent csak “hagyott”.
De különben nem volt abból gond, hogy roma, meg ápolatlan sem volt…
2022. márc. 28. 10:25
20/34 anonim válasza:
Azért az is jobban hangzik mint amikor azt olvasom véleményekben, hogy kb majdnem mindenre nemet mond:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!