Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha dominanciára vágynál de nem kapnád meg a férjedtől, megélnéd mással?
Figyelt kérdés
ma 14:49
1/10 anonim válasza:
Nem.
Megbeszélném vele. Egy jó kapcsolat alapja a nyílt és őszinte kommunikáció.
2/10 A kérdező kommentje:
Ezzel egyet értek. Beszéltünk is erről már többször.
ma 14:53
4/10 A kérdező kommentje:
Szeretném megélni submissive vágyaimat. De vele nem tudom.
ma 14:57
5/10 anonim válasza:
Beszéltem vele erről, azt mondta neki nem megy, ha akarok keressek valaki erre a célra
6/10 anonim válasza:
Nekem is van olyan vágyam amit otthon nem élek meg... ezért szeretővel csinálom. Van amit hiába beszél át az ember, otthon nem élheti át. Ez van. Le lehet pontozni.
46 F
7/10 anonim válasza:
Több féle dologra vágyik egy ember.. sajnos nem kapható meg minden egyben!
8/10 anonim válasza:
Kérdező!és mik azok a szub.vágyak ha szabad kérdeznem?privátba is jöhet ha itt nem szeretnéd!46F vagyok és nálam nincs nagyon tabu
9/10 anonim válasza:
Kapcsolatba alapba nem viszem a bdsm-et
Épp ezért van egy 48 Szadista Dommal D/S bdsm viszonyom
Mind2en szinglik vagyunk egyikünk se akar kapcsolatot
Hétköznapi kapcsolat számomra nem kielégítő
Így inkább szingliként megélek mindent
10/10 anonim válasza:
Így nem kell félnem a nyomoktól se 9es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!