Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak segítség! Hogyan kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak segítség! Hogyan kell éreztetni, bátorítani egy férfit a dominanciára a szexben? Hogyan segíthet ebben a nő?

Figyelt kérdés

tegnap 09:56
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
A párommal nagyon jó a szex de ő elégedetlen magával. Görcsös a szexben amiatt, hogy úgy érzi nem tud teljesíteni, hogy nekem többre van szükségem. Hiába mondom, hogy nejem tökéletes ő nem hiszi el és fél, hogy később nem lesz elég. Nem hosszú maga a behatolásos szex de nagyon jó és az alatt az idö alatt is több orgazmusom van. Nem érzi magát eleg maszkulinnak, dominánsnak és emiatt én is el kezdek már szorongani mert nem tudja úgy elengedni magát és ez nekem lelkileg rossz érzés és egyre bizonytalanabb vagyok a szexuális bonzerömet illetően. Egyre górcsösebb vagyok én is ettöl. Szeretném valahogy éreztetni vele és bátorítani, hogy igazi férfinak érezze magát az ágyban mert a szavaim nem elegek és az sem, hogy élvezem. Mit tudnék meg tenni, hogy kihozzam magunkat ebből mert félek így egyre romlani fog a dolog. Köszi a tippeket előre is!
tegnap 10:03
 2/21 A kérdező kommentje:
És bocs az elírásokért.
tegnap 10:05
 3/21 anonim ***** válasza:
59%
Pszichológushoz kellene elmenni.
tegnap 10:05
 4/21 A kérdező kommentje:
Elvileg február közepén megy mert akkor szabadul fel a szakember akit kinézett.
tegnap 10:10
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Próbáljatok szerepjátékot, ahol ő a domináns.

Egy-két segldeszköz is hsznos lehet - kötél, kendő, nem kell speciális dolgokra gondolni.

tegnap 10:12
 6/21 A kérdező kommentje:
Próbáltuk egyszer de nem volt különösebben jó. Szerintem attól még jobban megijedhetett, hogy meg kell felelnie. Valahogy sokkal óvatosabban kellene ezt kezdeni finomabb apró dolgokkal csak nem tudom mivel. Ötletek?
tegnap 10:19
 7/21 anonim ***** válasza:

Kezd azzal, hogy orális kényeztetés közben a kezeit a fejedre helyezed, a tiedet meg a hátadmögé. Így próbáld ösztönözni, hogy egy kicsit irányítóbb legyen. Ha nem veszi az adást, helyezd a kezed a fenekére pluszba és így már fizikálisan is tudod ösztönözni.

Szex közben kérd meg, hogy a popsid és/vagy a cicid erősebben simigassa, markoljon rá és szorítsa. Ha ez megy akkor utánna jöhet a paskolás, a cicibimbó csavarás, stb.

A ti esetekben a tempót és a milyenséget a sráchoz kell igazítani, viszont mint minden esetben, a határokat hozzád kell igazítani, neked kell meghatározni.

A legfontosabb, hogy beszéljetek róla. Úgy, hogy az ne legyen kellemetlen egyikötök számára sem. Tanuljatok meg beszélni egymással a szexröl, a vágyaitokról, őszintén, szókimondóan, tabuk és szégyenérzet nélkül.

tegnap 12:32
 8/21 anonim ***** válasza:
51%

Ha nem vagy pszichológus akkor sehogy. A tudatalattijában, magszemélyiségében megbújó szorongásait te nem fogod kipiszkálni. Ebből fakandak az önbizalomhiányos érzetei.

Mindazonáltal csodát ne várj... a szorongásai egy részét fel fogja tudni oldani a szakember, de alapvető személyiségét nem tudja megváltoztatni. Ha a pasid nem "született" domináns, akkor 1000 óra hipnoterápia után sem lesz az.

tegnap 12:36
 9/21 Er ik válasza:
76%
Bdsm
tegnap 13:07
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Voltam kisebbségi komplexusos férfivel, aki tényleg semmire nem vitte az életben, de az àgyban elképesztően domináns és szenvedélyes volt. Szerintem erre születni kell.
tegnap 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!