Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak segítség! Hogyan kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak segítség! Hogyan kell éreztetni, bátorítani egy férfit a dominanciára a szexben? Hogyan segíthet ebben a nő?

Figyelt kérdés

tegnap 09:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ezzel semmit sem tudsz kezdeni,ez egy buta, abnormális gondolkodás egy ffitól,az örök elégedetlen... nekem felejtős az ilyen beteg felfogàsú....
tegnap 20:39
 22/24 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező észre vetted saját szavaidban az ellentétet?:) Minden jó, miközben vágysz a dominanciára - tehát mégsem jó minden :)

Nehéz tuti tanácsot adni, hogy mit csinálj. Alapvetően azt mondaná az ember, hogy beszélj, kommunikálj sokat és nyíltan - viszont az sem nagy élmény hallgatni állandóan, hogy neked hogy lenne jó, minta most nem lenne az. A dicséret jó, a túlzás abból se. Szintén jó ha a saját élvezetedről visszajelzést adsz, szintén mértékkel.

Nem egyszerű ám a feladat, hogy a férfi egyszerre legyen kedves, gyengéd odaadó, eközben meg domináljon le, miközben a legtöbb férfinak a saját képességeivel is kalkulálnia kell, hiszen nem döngethet ezerrel ha akkor hamar elmegy vagy ha fizikailag nem tud elég erőt tartósan a mozgásba tenni :) Olyan helyzeteket kellene feldobni, aminél kevésbé számít a párod fizikai és a szerszámának képessége és számodra mégis ad domináns érzést, mint pl. a kiszolgáltatott, lefogott, leszorított helyzetek vagy ahol csak ő dönt, dönthet, stb.

Szerintem mindenkinek van egy saját megszokott/komfortos szintje/tartománya a gyengédség-dominancia-erőszak skálán. A saját tartomány felső széle az valamiféle határ, aminél az ember normál esetben nem lesz erőszakosabb. Leginkább emögött valami természetes korlátozás áll, hogy nem akarok a nőnek fájdalmat, nem akarom megbántani, megsérteni - illetve egy szint felett pedig sokaknál lehet az, hogy már nem vonzó, nem kívánatos valami, mondjuk taknyosra sz.patni. Ahhoz, hogy a határát át tudja lépni neked visszajelzést, bíztatást kell adni. Az ilyen "bdsm" jellegű dolgokat szerintnem kétféleképp is meg lehet élni. Az egyik amikor vérkomolyak a felek és természetes ösztön, de itt ugye ilyen nincs ... A másik pedig amikor úgymond ezt játsszátok. Megértem, hogy eljátszva talán nem olyan, de azért biztos több, mintha nem is lenne :) Ugyanakkor ha megbeszélt játék akkor könnyebb határokat átlépni... és ami számodra fontos az nem is csak a konkrét játék eset ami persze önmagában is érdekes, izgalmas, hanem az, hogy megmutatod, betanítod, hogy az neked jó...

ma 05:44
 23/24 anonim ***** válasza:

Mennyi ideig tart a behatolásos szex?

Milyen testalkata van a párodnak? (Írtad, hogy a pólóját sem akarja levenni.)

ma 07:13
 24/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom változó. Nekem bőven elég, de szerinte kevés. Nagyon sportos izmos, szerintem baromi jól néz ki. Sajnos önmmagával szemben vannak szerintem túlzó elvárásai és ezt borzasztó nekem megélni mivel nekem tényleg tökéletes, de olyan mintha keveset számítana, hogy mit mondok neki vagy, hogy én hogyan látom őt. Picit talán javult egy ev alatt a hozzáállása de olyan mintha megrekedt volna és innentől ndm számítana, hogy én hogysn reagálok rá. Vagy lehet csak másképp kellene, nem tudom.
ma 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!