Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányokon mennyibe kerül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányokon mennyibe kerül egy átlag prosti ilyen szolgáltatásért cserébe, illetve mire számítsak?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz passzban vagyok mostanában, arra gondoltam, hogy legalább egy órára szeretnék már végre újra érezni egy nőt. Találtam egy csajt rosszlányokon a közelből, külsőre szerintem tök jól néz ki, bár roma, de ez engem még önmagában nem zavarna. Egy órára akarok menni, kérdés, gumi nélküli orált, láberotikát és testre élvezést szeretnék kérni. Illetve jó lenne ha két lövés beleférhetne egy órába. Milyen árra számítsak? Illetve hogy működik ez az egész, aki volt már , milyen tapasztalatai voltak? Kicsit félek amúgy, hogy lekameráznak, vagy ha lesz stricije kirabol meg ilyenek. :D De amúgy meg rohadt jó lenne már ha végre foglalkozna velem egy nő, meg élvezhetném kicsit a testét... Dugni nem akarok, gumiban nem látom értelmét, de anélkül meg prostit csak nem kéne...
2022. márc. 2. 22:28
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

#30.

Van ilyen is, de ennek általában van oka is…

Nem teljesen világos a kommentedből, de a helyszínre elmentél?

Mert lehet megnézett az ablakból (vagy a szomszédház ablakából) és vagy ápolatlannak talált, vagy valamiért arra következtetett, hogy agresszióra vagy hajlamos vagy hogy nem vagy teljesen tiszta…

Esetleg arra, hogy roma vagy és lehet ezzel is van problémája.

Persze olyan is van, hogy ok nélkül csinálják ezt, valami nekik közbejön és ahelyett hogy kimagyarázzák, inkább tiltanak… Olvastam több ilyen hitelesnek tűnő beszámolót is. De ilyen velem pl. még soha nem volt, pedig szinte végtelen tapasztalatom van.

2022. ápr. 27. 08:55
 32/34 anonim ***** válasza:
Nem vagyok roma, kis mértékben sem, teljesen igényes és ápolt vagyok. Minden tuti volt. És nem tudtam a címet, azt mondta hívjam fel előtte kicsivel, szóval ennyi.
2022. ápr. 27. 17:56
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

#30:

Eleve olyanhoz menj akinek az oldala korrekt.

Ki van töltve az adatlapja, méretek, adatok. (Nem tudod ellőre ellenőrizni, de minimális eltérés ugye bele fér)

Vannak képei, még ha az arcát nem is mutatja, ugye tetszik is valamilyen szempontból. Aztán van egy kis hívogató leírás és az is korrekt. Nem egy soros, és nem sablon.

Valamint hogy mit vállal és mik a kedvencei.

Minél több van megadva annál biztosabb lehetsz hogy korrekt lesz.

Ha mutatja az arcát, és engedi az értékeléseket az is jó pont.

Sőt ha negatív értékeléseket is enged az még jobb, mutatja hogy korrektül próbál az emberekhez állni.

Gyere felíratú, amin van 4 kép, meg cica vár csalogatóval amúgy meg se értékelés se semmi, a képek is széjjel retusálva. Ha a gyanú is felmerül már kerüld.

Elsőnek csak olyat akinél minden klappol, és arca is van meg értékelései is, és nem egy.

Értékelés amit egy ember írt akkor tájban hogy regisztrált a csaj, és se előtte se azóta akár évek óta nincs egy sem az is kerülendő. Ha évente van egy és mindenki csak egy értékelést ír az is gyanús, ha ugyan az az egy irkálja az értékelést az is gyanús. Sablon ömlengő értékelés is gyanús. Meg lehet nézni hogy hány elutasított értékelése van. Ha elfogadva csak 1-2 de elutasítva meg sok az is jelzés értékű.

Ezek mind átverésre, vagy nem korrekt "szolgáltatásra" vannak beállva.

Félreértések elkerülésére vannak értékelés és arc nélkül is korrektek, csak ugye vannak akik brahiból irkálnak rossz értékeléseket, van akik ezt szeretnék elkerülni.

Ha nagyon új és minden klappol, de mondjuk még nincs értékelése hát azt sem biztos hogy neked kéne elsőre megírni. Nyilván nem ír mindenki értékelést.

Legtöbben szégyellik hogy ilyesmire fanyalodnak.

Tehát nyitott szemmel kell járni.

Nyilván legyél te is korrekt. Ez sajnos egy "üzlet". Ha korrekt vagy akkor várhatod el hogy veled azok lesznek. Apróságokon nem fognak fent akadni.

Ha melóból mész és nem fürödtél reggel óta vagy előző este óta az nem gond mert ott úgy is kell ha akarod ha nem :) Fogmosás és társai.

Vedd figyelembe hogy mindketten veszthettek, de a lányok azért jóval többet.

Legtöbb kényszerből csinálja, meg mert jó a pénz.

PL az esetedben hogy nem vette fel a telefont. Neki is közbe jöhet valami, de ilyenkor azért tájékoztatnak. Bár ugye a lányok piros betűs ünnep alatt is tudnak "dolgozni". Mindenesetre biztosan nem volt ez így korrekt. Ha engedi írj értékelést, korrekten a valóságot, úgy is név nélkül megy. Máskor mást válassz, a fentiek alapján...

2022. máj. 2. 09:32
 34/34 anonim ***** válasza:

Elég jó tájékoztatást adtál:D

Nos az oldala és a képei is rendben voltak, elég jól ki volt töltve az adatlap. Arca is látszódott meg vagy 20-25 képe is van. De letiltott vagy valami ilyesmi, mert nem találom már a linkjén. Kinézőben van egy másik az is hasonló, hát majd meglátjuk mi lesz

2022. máj. 2. 10:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!