Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan adjam elo a barátomnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam elo a barátomnak hogy szeretnék pénzt kérni a szexért tőle?( Nekem ez munka)

Figyelt kérdés

A baj az hogy ígyis betegesen retteg attol, hogy nekem ne lenne jo.

Igy allandoan lefekszem vele és megjatszom, hogy jo.

De es itt jon a problémám. Ez mellett állandoan orálisan is ki kell elégítenem. Persze elutasitgathatom, megengedi,ill nem erolteti. De állandoan igényli kimondatlanul is.

Attol meg már kezd undorom lenni.

Mintha valakit segitenék a wc n pisilni, valami ilyen érzést kelt bennem. Hogy csinálni csinálni, aztan szuszog sóhajt elélvez, és végre végeztem a meloval.

Arra gondoltam ha legalább kifizetné a "napi díjam", akkor legalább nem ingyen kéne melóznom undorral, hanem kompenzálva lennék. Amugy semmit soha nem költ rám. Smucig de gazdag.

Vagy ez durva lenne kapcsolatban?

Vagy örökre elkapálnám ezzel az egész kapcsolatunkat?

Vagy kiábrándulna belőlem?

Vagy ebből hatalmas balhé lenne mert az egojába taposnék ezzel?

2022. febr. 3. 13:31
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:

38 a fehernemuket is az exem szerette.(a szexalapu kaocsolatomban)habár azokat vásárolt is nekem. Platformos cipőket is stb.

A mostani rám se néz azt se tudja milyen bugyi van rajtam.levesz egybol mindent. Lyuk csak a lényeg. Vagy rámstartol alvás kozben es kesz. Nincs szexuális kultúrája.

Az orális szex se szex csak munka. Szuszog, elmegy ennyi

2022. febr. 3. 15:31
 42/62 anonim ***** válasza:
100%

33 és 37 vagyok

Ez a pasi bármilyen jól megvagytok más téren, úgy érzem csak használ téged a saját élvezetére. Semmit nem tenne érted. Most nem csak pénzről van szó, de a jövőben se várj semmit tőle. Az ő szemében az, hogy együtt vagytok, és szerelem van (különösebb tartalom nélkül) az elég kell hogy legyen neked. Ez az, amit nyújtani tud.

Az anyjával milyen a kapcsolata? Ki volt nyalva a segge otthon? Semmit nem kellett csinálnia, sose kapott kritikát? Mindent megkapott, amit akart? Ezt tudom elképzelni róla, hogy soha senkihez nem kellett alkalmazkodnia az életben.

Lehet, hogy szerinted mindenben jó, csak szexben nem, de szerintem ez egy nulla kapcsolat. Most még nem látszik, de ne nagyon számíts rá, hogy ő majd áldozatot hoz érted, viseli a közös élet költségeit, terheit. Egy elkényelmesedett passzív gyerekagyú pasi.

2022. febr. 3. 15:32
 43/62 A kérdező kommentje:
41 párkapcsolat a téma.
2022. febr. 3. 15:33
 44/62 A kérdező kommentje:

40 lehet neked hihetetken de akinek pénze van az is tud szeretni es azok kozott is van monogám.

A kapcsolataim monogamak es több évesek.

Még a szexkapcsolatos "exem" se csalt meg soha. Sőt jelenleg utánam bőg. Es várja mikor megyek már vissza es hagyom ott a mostanit.

2022. febr. 3. 15:35
 45/62 A kérdező kommentje:

43.

Ilyesmi. Az anyja kinyalja a fenekét is.

Valojaban az életben is olyan mintha irányítani kellene. Nekem kell megmondani mit csinaljon miben segitsen, nekem kéne a dominánsabbnak lenni nem csupán az ágyban. Azaz ki lehetne hozni sokmindent belole.

Csak összekerült 2 irányíthato jellem. Es egyik sem domináns. Lrhet ez a baj. Hogy egy olyan szerepre vagyok kényszeritve hogy en iranyitsak motiváljak legyek aktiv fél, ötleteljek, vigyem a hátamon az egészet, en mozgassam a szálakat stb

Oké vele néha elszalad a ló ugyan, mert agressziv néha, de ez is inkább annak tudhato be, hogy gyerekes, de ennyi.

2022. febr. 3. 15:39
 46/62 anonim ***** válasza:
100%

Kínosan akarja, hogy neked jó legyen (7)

Passzív (10)

Féltékeny, mindig velem lenne (30)---->a féltékenység és a kisajátítás sose volt szerelem, hanem birtoklás.

Ellentmondások vannak az írásaidban.

Illetve írtad azt is, hogy keresi a kedved, akarja, hogy neked jó legyen, de szerencsétlen ebben is. Te pedig nem hagyod el, mert az többet ér neked, hogy szeret, nem akarsz érzelemmentes szexkapcsolatokba belemenni. Nekem a szerencsétlen szó nem azt mutatja, hogy szeretnéd, tiszteletet legalábbis nem látok benne. És elmondtad neki, hogy nem jól csinálja a kielégítést? Mert ha jól értem, minden más tetszik neked benne: a jelleme, érzelmessége, szellemi szintje, egyéb kapcsolódásaitok. Csak nem jól elégít ki.

2022. febr. 3. 15:43
 47/62 A kérdező kommentje:

Kinosan akarja hogx nekem jo legyen jelentése:

Ő retteg attol hogy nekem nem jo es lelépek massal. Plusz ha pl csak annyit csinálok hogy elhuzom magam hogy vegye ki mert csuszik es megtorlonem olyankor is majdnem kiakad hogy azert veszem ki a f.rkát mert nekem nem jo??? Ott magyarazkodom hebegve habogva h csak megtorlom ennyi csak. Azaz szex kozben nem is cserelhetek nyugodtan pozokat vagy bármi mert kiakad ha en iranyitok mert az neki egyenlo azert cserelek pozt mert az előző NEM JO.

Egy rakat mindent nem is ért.

Ő csak arra feltekeny akit szeret.másra nem.kapcsolodik a birtoklas a szerelemmel.

Plusz

Örülök hogy legalább a nyalás alol ki tudom magam húzni es nem erolteti. Nemhogy még neki álljak oktatni. Ami megint nem en vagyok.

2022. febr. 3. 15:49
 48/62 anonim ***** válasza:
100%

"kiakad ha en iranyitok mert az neki egyenlo azert cserelek pozt mert az előző NEM JO."

Mint ahogy valóban azért is cserélsz, nem? Nem jól látja?

Csak te tudod eldönteni, hogy neked az érzelmes jelleme, és az egyéb jó tulajdonságai érnek-e neked annyit, hogy vele maradj, ahol a szex nem jó, neked nem élvezhető és esetleg soha nem is lesz az. Azt hittem, az asszertivitásod, a bátorságod hiányzik, hogy ezeket (helyettünk) vele beszéld meg. De ahogy írtad, sok mindent nem ért. Tehát már sokszor tettél kísérletet megértetni vele dolgokat. Hogy ne csak kedves legyen, hanem ügyes is. Bravó ehhez, tehát te jól kommunikáltad az igényeidet felé, ő az értetlen. Akkor vissza az elejére: ér neked ennyit a jó jelleme, hogy vele maradj? Most itt kiventilláltad magad, a döntés a tiéd. Minden jót. :)

2022. febr. 3. 15:59
 49/62 A kérdező kommentje:

Jelenleg érzelmi alapon vagyok vele

Maskepp nem is tudnék

Szexben nulla

Anyagilag nulla

De érzelmekben visz mindent

Valojában a szexalapu kapcsolatomat amiben érzelmi sivárság volt, kompenzálja. Inkabb lemondtam a szexről érzelmekért cserébe. Azaz dobtam olyat akivel jo a szex, olyanért aki szeret.

Csak ugye melozni is kell..

2022. febr. 3. 16:06
 50/62 anonim ***** válasza:
91%
Nem rossz ötlet már csak az a kérdés neked fizet akinek eddig nem kellett vagy elmegy pár csajhoz a rosszlányokról és van neki is egy kis vozatossága minden héten más vagy akár 2-3 csaj egyszerre
2022. febr. 3. 16:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!