Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátomnak orgazmusa van,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak orgazmusa van, nekem nincs. Ha utána azt szeretnèm nyaljon ki, akkor túl sokat kèrek?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 29. 06:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem előtte nyal?
2021. ápr. 29. 06:49
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérsz sokat.
2021. ápr. 29. 06:51
 3/16 A kérdező kommentje:
Szokott ritkán ès rövid ideig. Azt mondta nem szereti sokáig, mert nagyon felizgul ès hamar elèlvez.
2021. ápr. 29. 06:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Elég önző hozzáállás.. előtte vagy utána elégítsen ki, ne csak magára gondoljon. Egyenlő felek vagytok az ágyban, dehogy kérsz sokat...
2021. ápr. 29. 07:05
 5/16 A kérdező kommentje:
Èn is ìgy gondolom, èn is sok mindent megteszek neki.
2021. ápr. 29. 07:09
 6/16 anonim ***** válasza:
92%
Seggfej a barátod.
2021. ápr. 29. 07:10
 7/16 anonim ***** válasza:
95%
Nekem hüvelyi orgazmusom is van 10ből 9szer. És a férjem mégis örömmel nyal előtte vagy utána is, kérnem sem kell. Csak hogy lásd, milyen egy normális férfi.
2021. ápr. 29. 07:27
 8/16 anonim ***** válasza:
89%

Nekem a barátom általában előtte szokta ezt csinálni vagy úgy, hogy miközben bennem van, de már közel van h elmenjen, akkor kiveszi és nyal, ezt 2-3x ismételjük meg. Ezalatt 98%, hogy elmegyek, ő tovább bírja, és ő is bűntudat nélkül el tud menmi. Win-win.

Egyébként néha nálunk is előfordul, hogy valamelyikünk nem megy el, de később mindig bepotoljuk.

2021. ápr. 29. 07:30
 9/16 anonim ***** válasza:
91%
Engem az izgat fel a legjobban amikor látom és érzem, hogy barátnőm elélvez. Így ha magamon előre érzem, hogy elég gyors leszek, (mert nem mindig tudom kontrollálni)akkor próbálom minél jobban felizgatni őt is, hogy könnyen elélvezzen. Ha nem sikerül neki, akkor utánna segítek, nem hagyom felizgulva, kielegitetlenul.
2021. ápr. 29. 07:57
 10/16 anonim ***** válasza:
91%

Nem kérsz sokat, de ha nem szereti a nyalást mert hamar elmegy, akkor ujjazon vagy izgasson fel téged is annyira h eljuss a csúcsra.

L

2021. ápr. 29. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!