Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan adjam elo a barátomnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam elo a barátomnak hogy szeretnék pénzt kérni a szexért tőle?( Nekem ez munka)

Figyelt kérdés

A baj az hogy ígyis betegesen retteg attol, hogy nekem ne lenne jo.

Igy allandoan lefekszem vele és megjatszom, hogy jo.

De es itt jon a problémám. Ez mellett állandoan orálisan is ki kell elégítenem. Persze elutasitgathatom, megengedi,ill nem erolteti. De állandoan igényli kimondatlanul is.

Attol meg már kezd undorom lenni.

Mintha valakit segitenék a wc n pisilni, valami ilyen érzést kelt bennem. Hogy csinálni csinálni, aztan szuszog sóhajt elélvez, és végre végeztem a meloval.

Arra gondoltam ha legalább kifizetné a "napi díjam", akkor legalább nem ingyen kéne melóznom undorral, hanem kompenzálva lennék. Amugy semmit soha nem költ rám. Smucig de gazdag.

Vagy ez durva lenne kapcsolatban?

Vagy örökre elkapálnám ezzel az egész kapcsolatunkat?

Vagy kiábrándulna belőlem?

Vagy ebből hatalmas balhé lenne mert az egojába taposnék ezzel?

2022. febr. 3. 13:31
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
94%
Mi van kapcsolatban pénzért szexelnél?
2022. febr. 3. 13:32
 2/62 anonim ***** válasza:
93%
ez komoly kérdés?
2022. febr. 3. 13:33
 3/62 A kérdező kommentje:

Az ágyban általában passzív. Ő ilyen típus. Nekem ez nem szex amikor egy férfi leginkább csak fekszik.

De ez miatt nem akarom elhagyni. Mert minden másban nekem ő a tökéletes. A tobbi srác megoldja velem a szexet irányítanak forgatnak mindenféle pózban csinálják az ugy jo. De eddig csak szakitas lett belole. A mostani barátom meg hű is szeret is, nagyon megbecsülném.

2022. febr. 3. 13:36
 4/62 A kérdező kommentje:
1.igen
2022. febr. 3. 13:36
 5/62 anonim ***** válasza:
86%
ha ebbe belemegy, egy vegtelenul csicska csavo. ha no lennek, nem tekintenem ferfinak, es amiatt dobnam.
2022. febr. 3. 13:38
 6/62 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen egyszerűen. Mondd meg neki, hogy mennyi a szopás és menyi a dugás, onnantól raja áll, mikor mit akar...
2022. febr. 3. 13:40
 7/62 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy halottnak tűnő kapcsolat így. Szerintem inkább hagyjátok. Ő nem foglalkozik veled (legalább is szexuális értelemben), Te meg kényszernek érzed. Ráadásul ha felmerült benned ez, hogy pénzt kérj kapcsolatban a szexért, akkor nem is igazán való neked kapcsolat. Már bocs.

Akkor inkább utasítsd el vagy üljetek le megbeszélni, hogy mi a probléma. Amit írtál, nem megoldás.

2022. febr. 3. 13:46
 8/62 A kérdező kommentje:

7 az neheziti az egészet hogy kínosan akarja hogy nekem jo legyen, ezért egyúttal azt is kell vele éreztetnem, hogy nagyon jo pasi az ágyban, es nem tudom mivel indokoljam h pénzt kérek a szexért

Plusz betegesen féltékeny olyan szinten ha bekattan, hogy nekem támad. Nem tudom hogy adjam elő hogy ne nezzen pr.stinak se.

2022. febr. 3. 13:47
 9/62 A kérdező kommentje:
6 nak ment a kommentem
2022. febr. 3. 13:47
 10/62 A kérdező kommentje:

7 addig jo mig nem foglalkozik velem. Mert ha plane elkezdene nyalni bénán az a sírba is vinne. Inkabb ne is foglalkozzon velem.

Eddig minden pasim domináns vad szenvedélyes volt az ágyban kihasználtak mindenhogyan, irányítottak, análisan is kaptam, soha semmi bajom nem volt eddig a pasikkal. Ő az egyetlen aki passziv férfi. Én meg nem vagyok domináns nő. De ha mar az kell lennem akkor legalább kompenzálna

2022. febr. 3. 13:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!