Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan adjam elo a barátomnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam elo a barátomnak hogy szeretnék pénzt kérni a szexért tőle?( Nekem ez munka)

Figyelt kérdés

A baj az hogy ígyis betegesen retteg attol, hogy nekem ne lenne jo.

Igy allandoan lefekszem vele és megjatszom, hogy jo.

De es itt jon a problémám. Ez mellett állandoan orálisan is ki kell elégítenem. Persze elutasitgathatom, megengedi,ill nem erolteti. De állandoan igényli kimondatlanul is.

Attol meg már kezd undorom lenni.

Mintha valakit segitenék a wc n pisilni, valami ilyen érzést kelt bennem. Hogy csinálni csinálni, aztan szuszog sóhajt elélvez, és végre végeztem a meloval.

Arra gondoltam ha legalább kifizetné a "napi díjam", akkor legalább nem ingyen kéne melóznom undorral, hanem kompenzálva lennék. Amugy semmit soha nem költ rám. Smucig de gazdag.

Vagy ez durva lenne kapcsolatban?

Vagy örökre elkapálnám ezzel az egész kapcsolatunkat?

Vagy kiábrándulna belőlem?

Vagy ebből hatalmas balhé lenne mert az egojába taposnék ezzel?

2022. febr. 3. 13:31
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
100%

Persze, szereted... de ahelyett, hogy megmondanád neki, hogy nem szereted, ha teszetosza és megmutatnád, hogy neked hogy jó, inkább azt mondod, hogy hagyjon békén...

Meg ha szereted a másikat, fel sem merül, hogy a szexért pénzt kérj...

2022. febr. 3. 15:14
 32/62 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg, hogy nem akarsz orálozni, mert neked az nem élvezetes. A pénzt, kompenzációt nem tudom hogy tudnád bevezetni egy már fennálló kapcsolatban, amiben eddig ingyen oráloztál neki. Ha most jönnétek össze, akkor indíthatsz ezzel, de ha már százszor leszoptad ingyen, akkor nem tudom hogy tudod ezt most fizetőssé tenni.

Ha sikerül ezt elérned, akkor oszd meg velünk, hogy csináltad, mert ez hatalmas dolog lenne.

2022. febr. 3. 15:17
 33/62 A kérdező kommentje:

Irtam hogy egy passziv férfiből nem lehet dominánsat csinalni. Ő ilyen. Pont.

Amelyik ferfi dominans, hidd el azt eszreveszem.

Egy passzivbol kenyszeresen lesz csak lepedoakrobata. Kenyszer hatására. Attol ő meg nem fog megváltozni belul.

Hatulrol is hanyagolja. Azt a pózt.

Kerhetem en ugyan rá. De neki NEM JO.

Nem a szerelemért orálozok. Ezt nem is ertem az utolso mondatod.

2022. febr. 3. 15:17
 34/62 A kérdező kommentje:

33 privbe kaptam tanácsot hogy ne kozetlenul a szexért kérjem hanem másra.

Egyrlőre hárít. Mert jeleztem hogy ezt azt szeretnék(smink) de nincs rá keret, es gyorsan témát váltott.

Aztan artol is volt már szo mintha rám sajnalná a pénzét, meg sarkanyokat se ölme értem nem hoz áldozatokat(csak el akartam venni az élét a dolognak)

Erre azt mondta hogy de ha kell pedig tűzbe menne értem.

Itt tartunk egyelore

2022. febr. 3. 15:21
 35/62 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem heti egy plusz vacsora vagy ilyesmit találtál ki.De havi +150000ft?

Kizárt,hogy normális férfi megadja.

2022. febr. 3. 15:21
 36/62 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk a napi orál úgy, hogy a csaj semmit se kap cserébe (élvezetet), elég kiábrándító. Mintha csak ürítésre használná a nőt a pasija. Valahol megértem a posztolót. A pasija önző, de egyben passzív is.

Én is voltam olyan nőkkel (jelenlegi párom is ilyen), akik nehezen mennek el, vagy sokszor egyáltalán nem tudnak élvezni, mert fejben nincsen minden a helyén, nem tudnak ellazulni. Felizgulnak, de nem megy.

Én nyalok, dugom őket, de semmi. 20 perc nyalás után beáll az állkapcsom. Nem élvezem... Mondjuk pénzt nem kérnék érte, de kiábrándító, hogy csak felizgulnak, de nem élveznek el.

Jelenlegi párom is ilyen fele-fele arányban sikeres és sikertelen a szex az ő élvezete szempontjából. Mondjuk volt olyan csajom, aki meg sose élvezett...

El tudom képzelni milyen hálátlan robot munka lehet a szopás naponta.

2022. febr. 3. 15:24
 37/62 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok domináns férfi, a párom viszont néha szeretné. Erre nálunk az a megoldás, hogy szexi fehérneműben jön be, amitől begerjedek és olyankor nem lehet leállítani.
2022. febr. 3. 15:25
 38/62 A kérdező kommentje:

36 nem vagyok valami profi

Az exeimmel nem volt ilyen gondom hogy smucigok lennének.

Kivéve az utolso kapcsolatomat ami szexalapu volt. Az a srac is gazdag es smucig

2022. febr. 3. 15:25
 39/62 anonim ***** válasza:
100%

Szívem figyelj akinek van pénze az hetente két új nővel jön össze.

Számolj akkor.

2022. febr. 3. 15:27
 40/62 anonim ***** válasza:
100%

Menj dolgozni oszt keresd meg magadnak amit akarsz!

Mi vagyok én ?Máltai segélyszolgálat?

Tölem egy vasat se kapnál az biztos.

2022. febr. 3. 15:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!