Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak latex fétise van ez azt jelenti h ő is szeretne ilyen ruhába bújni vagy azt szeretné h én vegyem fel? Mennyire kell beöltözni ehhez?
nem igazán részletezte, ezért a kérdés...
elég az is ha csak egy-két ruhadarab latex? mondjuk melltartó? v a teljes ruha kell?
tudom h a latex igazából gumi, drága és kényelmetlen. egyelőre nem tudom elképzelni, h egy ilyen ruhában, még ha lenne is, h bírnék ki 2 percnél többet... vmi sima fényes cucc, mondjuk latex leggings (ami mint kiderült, nem "igazi") v miniruha nem jó helyette?
A latex ruhát nagyon nehéz felvenni. Én hintőport szoktam használni hozzá, úgy könnyebben feljön. Igazából a ruha mivel alapból szűk, nem nagyon kell hozzá melltartó, mivel eleve maga a ruha nagyon kiemeli a melled még akkor is, ha kis melled van.
Az ilyen ruhához erősebb smink illik. Használj merészen szemceruzát, szempillaspirált, válassz egy telítettebb színű rúzst is. Jó, ha a viselkedésed vagy nagyon határozott vagy alárendelődő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!