Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel milyen vicces/kínos dolog történt mar szex közben vagy ehhez kapcsolódóan?
Barátnőm elaludt szex közben
Én is aludtam már el szex közben
Első orálnál későn kaptam ki a lány szájából a farkam és ellőttem az orrát
Szex közben mondta a csaj hogy tövig nyomjam be és mikor beraktam böfögött egy hosszút
Ezer plusz egy sztori van
#1 Azért az finoman szólva felfokozott állapot lehetett, ha csak úgy átcsúszott...
#2 Basszus...hogy lehet elaludni szex közben?
A konyhában keféltünk.. csajom egyik lába a pulton, erre odajött a kutya, és ráugrott a földön lévő lábszárára, és elkezdte kefélni :DDD
ja.. meg volt még egy! mondjuk ez nem volt vicces, anyósékat meghívtuk ebédre, de nagyon kanos voltam, és addig nyaggattam a csajom amíg be nem adta a derekát, na lényeg, hogy beljebb bújtam, de állva történt hátulról, és hát közben megjöttek mi meg a fürdőben dugtunk.. nagy köszönés, hogy sziasztok minden.. :D de én annyira fel voltam izgulva, hogy még kellett pár lökés, mondtam nincs az az isten, hogy elengedlek :DD és hát olyan hangos lett a befejezés, hogy tuti levágták mit csináltam a kicsi lányukkal:) apuka csak röhögött, anyósnak viszont nem tetszett :D
Egyszer elfelejtkeztem arról, hogy vacsira hegyes erőset is ettünk. Vacsi után ki akartam nyalni a kedvesemet...
Rövid idő után lehajított magáról. Sértődés szerencsére nem volt, később már ő is jól szórakozott ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!