Mi volt eddig a legnevetségesebb, legviccesebb dolog amit vaterán vagy jófogáson láttatok?
Figyelt kérdés
Én egy autót láttam, aminél az állt, hogy teljesen hibátlan, mintha új lenne, leírásban a megjegyzéseknél pedig oda volt írva, hogy lyukas a benzintartály, és a motor sem indul be sokszor :D
Vagy "eredeti", túlárazott, márkás ruha, ami agyon volt hordva és lyukas is volt, természetesen majdnem az eredeti bolti áron hirdetve.
2017. szept. 15. 11:39
1/11 A kérdező kommentje:
Vagy olyan dolog, amitől fogtátok a fejeteket és nem tudtátok, hogy sírjatok-e vagy nevessetek.
2017. szept. 15. 11:44
2/11 anonim válasza:
Néha feltesznek eladó fikát, kutyagumit, döglött állatot, de volt aki a lelkét árulta, más a hugát...
3/11 anonim válasza:
egy doboznyi kutyaszart láttam tegnap......a csomagban amit valaki nekem küldött
4/11 anonim válasza:
Én egy mikrosütőt láttam úgy elölről lefotózva, hogy csávókámnak a szőrös valaga tükröződött az ajtajában.
5/11 anonim válasza:
Valaki a feleségét hirdette meg...
6/11 anonim válasza:
Vaterán a BKV Ganz csuklós villamosai voltak, de a kérdés feltevős szekciót vitte a prímet.
7/11 anonim válasza:
A haverját árulta valaki nevetséges áron, kiegészítőkkel 😂😂😂😂
8/11 anonim válasza:
a sok hulye tüzifát is átul nehogy vegyetek mert átvernek.
10/11 anonim válasza:
Nem éppen vicces dolgok, de elképesztő hülyeségek:
1 DB kutya eladó (élő kutya darabra)
Használt kutya eladó (ez úgy szó szerint wtf, használt kutya..)
Meg volt még pár hasonló dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!