Miért van az, hogy engem minden Informatikával, illetve technológiával kapcsolatos dolog fel akar idegesíteni?
Ezzen belül ezekre gondolok:(Növekvő sorrendben)
1 Minden játék napi szinten kiírja, hogy "Nincs életed"
2 Szeretnék megvenni egy játékot (PubG), de a technológia kitalálta, hogy nem jó hozzá a számítógépem..(Ez valójában nem így van, mert Super MárióMáriót is stabil 10 FPS el visszi ).
3 A szüleim számítógépén elmegy a Minecraft nevű játék, de nem tudom feljebb venni a látótávolságot 1 nél, mert a videokártya kirepült a helyéről...
4 Ha 100% rá feltöltöm a telefonomat 8 perc és az akkumulátor már füstöl, hogy ideje tölteni..
5 Ha sikerül nagy véletlenszerűen beraknom 1 módot bármilyen játékba a játék válasza"Crash"...
6 A Wifi router, nem sugározza a jelet csak 10 cm belül.. (És ezt csak nekem csinálja)
7 Amire megírom ezt a kérdést kezdheted előről, mert vagy a helyesírás javító áttír minden szót, vagy csak nem szimpatikus a kérdésem, illetve lemerül a telefonom.. Szóval aki megtudja mondani, hogy miért van ez velem, előre is köszönöm!
Na igen, ez pech.
1: játssz olyan játékokat, ahol nincs megszabott számú élet, vagy nem halsz meg.
2: mellőzd a legújabb játékokat. 5 millió játék van, ami kiválóan elmegy a gépeden, és ezek ráadásul olcsók is, vagy ingyenesek. Ja, hogy nem olyan szépek? Hát... valamit valamiért.
3: ...vagy vegyél jobb gépet, ha ez az életcélod, hogy a 0 km-es játékok is hasítsanak. Ja, hogy nincs pénzed? Na, akkor ilyen igényeid se legyenek, vagy szerezz pénzt.
4: vegyél normális telefont (pl. a Nokia legújabb készüléke), vagy törölj ki róla minden szükségtelen programot.
5: ne piszkáld azt, amihez nem értesz!
6: Zsinór nem jó? Sokkal gyorsabb is.
7: Írd meg a gépeden, és csak utána másold be ide. A helyesírás ellenőrzőt csak kapcsold be, mert nem túl jó a helyesírásod.
További problémák?
Ezek főleg olyan hibák, amik vagy hozzá nem értésből vagy nem megfelelő felszerelésből (értsd: gyenge hardverből) fakadnak.
Most már csak az a kérdés, hogy minek töltöd olyan dolgokkal az idődet, amihez
a) nincs pénzed, hogy megfelelő eszközöket vegyél hozzá
b) nem értesz
c) türelmed sincs hozzá, hogy fejlődj benne.
Na, pont ezekre nem gondoltam. Akkor most megyek és kivágom a gépem, a szüleim gépét és telefonom a kukába. Utána veszek egy kárékpárt, amit nem kell tekerni, egy UTP kábelt a telefonomhoz, (ahogy a második hozzászólásban szerepel)..
De mind ezek előtt veszek fel egy 500.000-ft hitelt..
Köszönöm a válaszokat. Elfelejtettem, hogy van ilyen lehetősig is.
Ajánlom neked a panamai születésű Edward A. Murphy, Jr. repülő- és űrmérnök életének és munkásságának tanulmányozását.
"Mert, amelyik elme megbomolhat, az meg is bomlik...!"
ui.: Sokunknak "nincs élete"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!