Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam elo a barátomnak hogy szeretnék pénzt kérni a szexért tőle?( Nekem ez munka)
A baj az hogy ígyis betegesen retteg attol, hogy nekem ne lenne jo.
Igy allandoan lefekszem vele és megjatszom, hogy jo.
De es itt jon a problémám. Ez mellett állandoan orálisan is ki kell elégítenem. Persze elutasitgathatom, megengedi,ill nem erolteti. De állandoan igényli kimondatlanul is.
Attol meg már kezd undorom lenni.
Mintha valakit segitenék a wc n pisilni, valami ilyen érzést kelt bennem. Hogy csinálni csinálni, aztan szuszog sóhajt elélvez, és végre végeztem a meloval.
Arra gondoltam ha legalább kifizetné a "napi díjam", akkor legalább nem ingyen kéne melóznom undorral, hanem kompenzálva lennék. Amugy semmit soha nem költ rám. Smucig de gazdag.
Vagy ez durva lenne kapcsolatban?
Vagy örökre elkapálnám ezzel az egész kapcsolatunkat?
Vagy kiábrándulna belőlem?
Vagy ebből hatalmas balhé lenne mert az egojába taposnék ezzel?
1. Ha neked egyenértékű a szopás a pisiltetéssel akkor veled vannak a gondok nem a pasiddal.
2. Semmi sem kötelező, mondd meg, hogy nem akarod csinálni.
3. Nem tudom elképzelni hogy létezne olyan kapcsolat a Földön, ahol egy párkapcsolatban a férfi fizet a nőnek a szexért. Ilyen nincs.
4. Ha másnak okozok örömöt akkor az hajt, hogy szeretem őt, és élvezem ha élvezi.
Bocsi ennél több energiát nem fektetek bele hogy megmagyarázzam miért orbitális baromság amit itt összehordasz, remélem nem haragszol. Gusztustalan pénzt kérni a saját pasidtól ilyen dolgokért. Bocsi de nagyon megérdemelnéd hogy kidobjon a francba. Vagy csak egy munkanélküli pénzéhes p*csa vagy. Ha nem akkor bocsi, de baromira annak tűnsz.
21
1Mégis hogy ne lenne egyenértékű? Ő fekszik en csinálom csinálom szuszog elmegy.
A pisiltetés még konnyebb is lenne mert hamarabb megvan.
Nem jatszik velem nem izgat fel, agyilag szerintem velem sincs.
Voltaképp mentalisan csal.
2. Engedi nem etokteti. Megis napi igénye. 3 nap után már kiborul azon hogy vagy nem szeretem őt vagy pasim van azert nem csinalom.
3. Pedig a legtobb pasi penzeli a nőket. Vajon mi szukseg erre te naiv.
4.az ex legalább szex végén volt hogy a számra arcomra ment el. Hatalmas kulonbség amikor valaki mentalisan rám élvez az tenyleg izgato. De amikor egy pasi fekszik es leápolom az munka.
"Gusztustalan pénzt kérni a saját pasidtól ilyen dolgokért. "
Nem neked kell oráloznod naponta. Hidd el ha ez lenne a kimondatlan elvárás toled, másképp gondolkodnal te is.es neha kapsz szabadnapot. Gondolj már bele csak egy kicsit
Ez az igaz szerelem. ❤️🤣
Adott egy lusta, önző pasi, akinek a szexuális kulturája annyi, hogy ő ki legyen elégítve, de azért szerinted szeret téged. Ez....🤦♀️
És adott egy rabszolga lelkű, de mostmár lázadó nő, aki unja a pasival szexet, és ezt pénzzel akarja kompenzálni saját maga számára.De azért elviseli, mert más téren szerinte jó a pasi hozzá. Ez nehezen hihető, mivel az önző, lusta emberek abszolút de nem törődnek önmagukon kívül másokkal semmilyen téren. Kérdés, hogy meddig áltatod magad ezzel a hülyeséggel? Addig viszont megérdemled kérdező, amíg a fejedben ennyi sötétség van.
Ennyi erővel állj ki az út szélére!
A srácnak sincs ki mind a négy, ha folyton passzív, de te se szereted őt, az fix. Szerintem jobb, ha inkább mindketten kerestek hozzátok való társat.
26 nem önző. Foglalkozik azzal hogy nekem jo legyen. Csak abban is szerencsétlen es ugy vagyok vele inkább hagyjon békén.
27 ő nem támogat semmiben. Annyi csak ogy neha megkerdezi hozzon e vmit a boltbol. De nálam eszik szoval ez sem támogatas, csak kompenzálás.
Mással valoban ki lehet élni a szexualis vágyaim, csak epp pont szexualis alapu kapcsolatot dobtam, érzelmi alapuért. Utálom már az érzelemmentes szexet illetve az olyan kapcsolqtokat amiben a férfi szerelme alig pislákol. A mostani barátom szinte rajongásig imád. Szeret. Velem tervez örökre. Számitok neki, feltekeny mindig velem lenne stb. Erre nekem hatalmas szukségem van.
28 pont hogy a szerelem köt csqk minket össze, mert más semmi szerintem. A szex biztos hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!