Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkre manapság általánosan jellemző, hogy nyelvvel és/vagy ujjal kényeztetik a pasi popóját?
Én nem vagyok prűd, és semmi bajom ha valaki a másik popsilyukát nyalogatja.
Párom is szokta az enyémet - ő élvezi, nekem semleges, örülök hogy tetszik neki (természetesen előtte megmosom)
Engem személy szerint taszít, hogy az övét nyaljam, nekem nem fekszik. Semmi baja nincs ezzel.
"Muci, nem tűnt fel, hogy van szexualitás kategória? Tegyél ott ki szavazást."
a szexualitás kategóriában már mindenkinek tele a bakancsa mr. "popó" óránként kiírt hasonló kérdéseivel, lehet ezért költözött át ide
Nem hinném, hogy általánosan jellemző.
De az sem állítható, hogy ritka. Talán kicsivel gyakoribb, hogy a férfi izgatja nyelvvel a nő ánuszát, de a viszonzás sem ritka.
Lévén az ánusz mindkét nemnél (a többség esetén) erogén zóna, érzékeny terület, így sokan élvezik ezt.
Aki szereti, csinálja, izgalmas tud lenni.
Aki nem szereti, vagy bármilyen szempontból taszítónak találja, ne csinálja, a szexben semmi sem kötelező.
Ugyanakkor azt állítani, hogy az rossz, vagy hogy "meleg" dolog, nettó baromság, és szimplán nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!