Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2L-1F felállású szexnél általában meg van előre beszélve, hogy melyik nőben élvez el a pasi?
#19: A fogamzásgátló nem jelent semmit, szóval legalább van esze a párodnak. A friss szűrés macerás, de tök jó, ha nektek ez bejött és minden partner benne is van.
#20: Az semmit se jelent, így ez felelőtlenség.
Én szinte csak a barátnőmbe megyek. Aztán vagy osztozik a másik lánnyal vagy nem.
Van amikor a másiklány kapja a cuccom,ő mindig osztozik.
Nálunk annyi a "szabály" hogy a másik lánynak nem csinálom punciba.
És ez bár nem kérdés de ide tartozik,hogy a barátnőm puncija nyilván csak az én farkamnak szabad.
Nállunk nem volt megbeszélve semmi, de valamiért sose mentem el a másik lányban. Csak egyszer a szájában.
Mind1, hogy ki az a második lány, a saját barátnőmet megtisztelem ezzel mindég.
Mi azt beszéltükmeg,hogy a barátnőmmel mindenki mindent. De én a másiklánnyal, takarèkon azaz nincs orál. Meg nem lőhetek a puncijába natur,csak gumival.
És ő sem csinálhatmeg engem felcsatolhatóssal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!