Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckold vagy hotwife kedvelő pároknál mi izgató ebben a felállásban a nő, illetve a pasi számára?
Engem egyértelműen a párom öröme, orgazmusa izgat fel.
De imádom azt is, amikor franciázik egy partnernek.
Nekem az az izgató hogy más pasi/pasik élveznek bele.
Kéne már egy ilyen asszony újra. :D
Az én párom az egyetem alatt prosti volt. Volt, hogy 10-12 pasi dugta meg egy nap, de volt, hogy több pénzért gangbang-ben is volt 6-10 csávó val. Mikor őt megismertem kezdett el izgatni ez az egész. Alig vártam a napi beszámolókat, hogy kik voltak nála, mit kértek mit csináljon. Egy 50+ os csávóbol álló gangbang partin egyik f@szi kamerázott, feltolták a videót egy weboldalra, ahogy az akkor alig 20 éves kis törékeny csajomat dugják . Akkor jött az, hogy én ezt élőben is akarom látni. Nem csak videón, meg hallgatni a sztorikat és utána jól megdugni őt. Mondtam neki is. Erre az volt a válasz, hogy oké de akkor ezzel és ezzel a pasival akarja csinálni, akkor ott lehetek és konkrétan a legjobb barátaimat sorolta fel.
Na ez volt nem semmi lelki harc.
Valahogy idegenekkel jobbnak gondoltam ezt. De aztán közben rajottem, hogy ez így még izgatóbb, hogy a legjobb 4 barátommal használjuk őt közösen. Persze az ő csajaik, feleségeik előtt ezt maximális titokban tartva, amitől még jobban izgat így mindekettőnket. Engem mondjuk az nem izgat, hogy kinyaljam spermasan, de az igen, hogy teleélvezik a puncijat, popsiját, száját többen. Meg, hogy látom Dp-ben másokkal is elélvezni. Vagy, hogy egy hosszabb parti után 2 farok bemegy a puncijába is, popsiba is és úgy élveznek bele többen, én is persze.
Ő most 24 éves, én 34.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!